Zdravím mám NB Fujitsu-Siemens Amilo Pa 2548 lenže pri zapnutí NB sa mi obraz rozdelí na niekoľko častí. Myslel som si že sa to prehrieva a tak som ventilátor pustil na 100% chvíľu to šlo, a po nejakých dňoch zas. Prikladám aj foto ako to vlastne vyzerá. S NB sa normálne dá pracovať čiže CPU, RAM atď bude OK. Myslím si že to je GK.
Skúste sa na to kuky a možno mi poradíte niečo dobré.
Zatiaľ Vám vopred Ďakujem.
Grafická karta nVidia GeForce G8400M asi KO
Re: Grafická karta nVidia GeForce G8400M asi KO
Skus napojit na ex .monitor ked to bude to iste je to na 100% grafika
- lubesko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2011, 19:13
bladejac napísal:Skus napojit na ex .monitor ked to bude to iste je to na 100% grafika
Na monitore mi to absolútne nejde.
Ten NB ma 2x chip GK ako som sa dočítal. Aj keď tomu nejako nechápem. Ale keď bol spustený normálne že nerobil žiadne rozdelenie obrazu tak v programe HW Monitor mi ukazovalo 2x chip grafickej karty no keď je obraz rozdelený čiže keď to blbne tak ukazuje len jeden chip. Takže asi to bude tou GK.....
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Uplne odinstaluj ovladac na grafiku (cez Spravcu zariadeni) a potom ho znovu nainstaluj.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
8400M. Problemove mobilne NVIDIE generacie 8xxx. Ak uz nemas na notebook ziadnu zaruku, tak mu zakyvaj a poobhliadni sa po novom.
- lubesko
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2011, 19:13
OK ešte vyskúšam cez správcu zariadení a ak nič tak ho nechám na súčiastky. Nový nie to určite viem keďže mám doma ďalšie 2 PC a ja uprednostňujem herný stolný PC. NB som používal len na net. Ale už mi asi odišiel tak bohužiaľ. Inak Vám pekne Ďakujem za reakcia
Prajem príjemný večer.
Prajem príjemný večer.