Nereaguje USB myš
Nereaguje USB myš
Zdravím, mám problém. Doteraz som v jednom PC používal PS2 myšku, klasickú, trojtlačidlovú, Genius. Lenže už dlhšie vypadával kontakt a odlomil sa aj jeden pin v konektore, a prestala fungovať. Doma mám dve myšky, USB, jeden Genius a jeden Trust. Obe sú to tie klasické 5-eurové myšky, balené s letáčikom a bez ovládača. Po ich pripojení svieti červené svetlo pod myškou, ale myš nereaguje, WIn XP klasicky hľadá nový hardware, no potom vyžaduje CD alebo disketu ktorou myšku nainštalujem. No k myške aj podľa oficiálnej stránky nebol žiadny ovládač dodávaný, a kompatibilita s Win XP je vraj plnohodnotná. To v prípade oboch myšiek. Neviete kde môže byť problém? Bojím sa, že budem nejakú drahšiu USB či PS/2 myš s poriadnymi ovládačmi zbytočne kupovať.
MB: ASRock M3A785GMH/128M CPU: AMD Athlon II x4 620, @3,6Ghz (1.36V) CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer Xtreme rev.2 RAM: 2x 2GB Kingston DDR3 1333Mhz , dual-channel VGA: Sapphire Radeon HD4730 Value Edition, GDDR5 512mb, core: 625Mhz mem: 900Mhz @ core:780Mhz mem: 1150Mhz PSU: Eurocase 550W ATX2.2 HDD: Western Digital 500GB SATAII REPRO: Genius 2:1 MYŠ: A4techX755-FS Black KLAVÍR: Genius K639 Black OS: Microsoft Windows 7 Ultimate SK