Brandoo: Tam o taktovanie nejde... blok som bral preto ako som pisal,lebo som ho chcel vyskusat. Kupu nelutujem,blok vyzera dobre,aj ked aj samotne ram s orig. pasivom vyzeraju velmi dobre
valistar: Tak,tak,podla mna sa tam hodi,nebude to take suche len s pasivmi,to je nuda. Je to kus riadneho tazkeho bloku...
STENLY: Ci hodi,ci nie, to uz je vec nazoru... Fullboard ? Tak samozrejme ten by bol paradny,ale ako sme to tu uz spominali tak na AsRock nehrozi...
Su len 3 moznosti...
1. Dat vyrobit fullboard na zakazku,ako si si daval robit aj ty. Lenze to by som musel posielat dosku a bol mesiac bez nej a na to nemam chut. Tiez by bol potom ten blok vlastne v bazari uplne nepredajny...
2. Skusit nahodit univerzalne bloky na NB,SB a VRM , to by ale asi nebolo moc stastne riesenie.
3. Najlepsie a najjednoduchsie riesenie. Predat dosku a kupit Asusku ( Gigabyte nechcem ). Lenze tam je cena uplne mimo... Doska 300e + fullboard 100e ... 400e teda nedam... Mozno tak keby zozeniem lacnu bazarovu niekde,co je skoro nemozne...
Doska preto s najvacsou pravdepodobnostou ostane tak ako je