Mirdis: Klasicky sprej co striekam aj vsetko ostatne . Cierny matny na auta ( Dupli Color ). Tak prajem vela stastia, pretoze tu ciernu sa strasne zle striekalo . Striekal som ju asi 5x , proste guma , si ju zmackol a farba sa odlupla atd , stale to nieje idealne . Na tej cervenej to nieje tak vidiet ...
Asi po 5 hodinovom nahadzovani hadic, trapeni , som to vzdal

.... Plan bol
Samozrejme tak ako som planoval, nebolo mozne 19/13 hadicu narvat medzi vystupom Ram bloku a vstupom CPU bloku .
Skusal som otacat blok o 90°, 180° , 270° , pouzil som samotne 45° , 90° kolienka , kombinaciu 45° a 90° predlzovacky zavitov , posuval som RAM blok , proste skusil som asi fakt vsetky kombinacie ake sa daju vymysliet ... Cosi som sa pritom napi*****
Ako jedine rozumne riesienie som vymyslel toto ... Nieje to uplne idealne, ale fakt uz neviem ako by sa to dalo lepsie ( aspon s tym co mam doma ) . Posunul som RAM blok uplne do boku , nasadil 3x predlzenie zavitu a hadicu spustil z RAM bloku do CPU bloku. Hadica je aj malicko zalomena, nieje to ale skoro ani vidiet ... Spati tam ten RAM blok ze nieje pekne v strede , ale aspon je lepsie vidiet z boku samotnu ramku
Nejake napady ? Lebo ja fakt neviem ako to spravit lepsie ...