Ahojte,
vie mi niekto povedat, preco sa mi za cca hodinu posunie cas v PC o 10 minut dopredu?
Stalo sa mi to prvykrat dnes rano, dlhsie som ho zapnuty nemal, takze neviem ci by to zrychlovanie pokracovalo...
Moja zostava - vid. podpis.
Zrychlene hodiny v PC
Asi ti to nepomoze, ale nemas nahodou pripojeny pocitac do domeny? Ja mam v praci pocitac pripojeny do domeny a pred niekolkymi mesiacmi mi tiez takto haproval cas, teda meskal asi 10 min. Nastavil som spravny cas avsak po case sa opet prehodil na meskajuci. Neskor som zistil, ze v domene je rozhodujuci cas nastaveny na serveri, ktory meskal tych 10 minut.
- Marek
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Okt, 2004, 14:00
No ja si myslim ze baterka na dokse ma vplyv na hodiny len ked je vypnuty PC, ked sa hodiny rozladia za jazdy tak to bude zrejme nieco ine. Mozno si bol na nejakej stranke ktora by ti prestavila cas, alebo si dal synchronizovat cas s internetom, alebo pochybujem ze by to mohlo byt ale mozno mas virus alebo spyware.
- bad_messiah
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Júl, 2004, 14:00
ja nad tym tak meditujem a nema to na starosti nahodou nejaky chip na starosti ten cas? bo som sa stym stretol a ta doska isla nakoniec na reklamacku... ale uz nevem cim to bolo sposobene...
RETRO POPIS : dlhšie som tu nebol :)
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"
CPU: AMD Athlon X2 4000+ EE @ 3.11Ghz 1.38V,, AC Freezer 64 Pro,, RAM: 4GB 444Mhz/ 888 /2x Corsair 2GB/ ,, MB ASUS M2N E nForce 570 Ultra,, VGA: N9600GT 512 DDRIII ,, HDD:RAID 2xWD Raptor 150GB Raid 0,, DVD-RW LG/Teac... LCD: 2xLG 22"
Zaujimave je, ze vecer som mal zapnuty PC a mam pocit, ze mi cas bezal normalne. Dnes rano sa mi zas posuval dopredu. Hral som WoW...ale ten som hral aj vecer, ibaze bola vyssia latencia
Nemoze to byt tym, ze ked hram WoW rano a komunikacia so serverom je rychlejsia, tak mi ten server nejak posuva cas?
Odsledujem to dnes vecer, a budem vas informovat. Pocitac je jedna velka zahada :o
Nemoze to byt tym, ze ked hram WoW rano a komunikacia so serverom je rychlejsia, tak mi ten server nejak posuva cas?
Odsledujem to dnes vecer, a budem vas informovat. Pocitac je jedna velka zahada :o