Dobry den
Neviem ci som nasiel spravne miesto na moj problem ale po dokladnom prehladani tohoto fora som nic podobne nenasiel.
Mam nasledovny problem s HP Probook 4535s
Zakupeny obsahoval 4GB RAM - rozsiril som ho 4 GB presne tej istej Ramky, spolu mam teda 8 GB.
PROBLEM: So 4 GB RAM ked som dal uspat (STR save to RAM) sa bez problemov zobudil behom sekundy
teraz s 8 GB RAM sa uz neprebudi - rozsvieti sa tlacidlo napajania, blikne kontrolka HDD aj sietovka - obrazovka vsak ostane cierna - ventilatory sa roztocia.
Ked vyberiem 4GB vsetko ide zase normalne a funguje Uspanie.
OS Win7 SP1 64bit
CPU AMD VISION s integrovanym grafickym chipom
Grafiga ext. Ati 6580GM
Obraciam sa na Vas s prosbou ci sa uz niekto s takymto problemom stretol a neporadil mi ako ho vyriesit.
Dakujem
Win7 64bit Problem s HP Probook 4535s 8GB -VYRIESENE
Win7 64bit Problem s HP Probook 4535s 8GB -VYRIESENE
Naposledy upravil/-a palo-lm v Pi 14. Okt, 2011, 13:08, upravené celkom 2 krát.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Win7 64bit Problem s HP Probook 4535s po rozsireni RAM
Neviem ci to pomoze, ale skus preinstalovat Windows uz s 8GB RAM. Predpokladam ze mas 64bit Windows?
Ak to chces len vyskusat,l rozdel disk a nainstaluj skusobne druhy Windows na druhu particiu. Ak to pojde, vies ze reinstalacia pomoze
Ak to chces len vyskusat,l rozdel disk a nainstaluj skusobne druhy Windows na druhu particiu. Ak to pojde, vies ze reinstalacia pomoze
Spoiler: ukázať
Ano tento krok ma uz napadol ale este som ho neabsolvoval - lebo to zabera cas ale ano skusim aj tuto moznost
uprava: ano mam Win7 pro 64bit
uprava: ano mam Win7 pro 64bit
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
no jo, zaberie to par minut, ak len vyskusas WIn7 na druhej particii
inak, hladat co to sposobi Ti zaberie aj tyzden a aj tak to nemusis najst, ak nepomoze reinstall, tak chyba bude v Hardwari, potom reklamovat v HP, no oni sa mozu bvyjadrit ze to niesu RAM na memory liste notebooku. Neviem ako sa riesi taka reklamacia.
inak, hladat co to sposobi Ti zaberie aj tyzden a aj tak to nemusis najst, ak nepomoze reinstall, tak chyba bude v Hardwari, potom reklamovat v HP, no oni sa mozu bvyjadrit ze to niesu RAM na memory liste notebooku. Neviem ako sa riesi taka reklamacia.
Spoiler: ukázať
reinstalacia nepomohla a testy hdw hlavne pamati su v poriadku - netusim kde je problem - mozno ovladace neviem
Re: Win7 64bit Problem s HP Probook 4535s 8GB -VYRIESENE
Takze problem sa vyriesil - HP vydalo novy BIOS na tento notebook a vsetko uz chodi ako ma bios datum 4.10.2011 na stranke hp