nastavenie ako mi dala hra vsetko high,textury ultra..1920*1200 ;-)

/
neblika vam obcas obraz ?
no predpokladam ze on rozpraval pri lubovolnom nicku ale asi iba pri zakladani battlelogu,to name je myslene vazne tvoje skutocne meno pokial ho chces tam mat,pretoze nieje tam nic na overenie ci uz sa niekto s takym nickom nachadzacrux2005 napísal:kde je taká možnosť? lebo ja ju nevidím...neurotick napísal:[...] potom v battlelogu si mozes nastavit "alias" na aky chces. Hodil som si neurotick a v hre sa tiez zobrazuje neurotick.
Meno si mozes menit ako chces, ale ID ti ostava stale rovnake
EDIT: tak už asi vidím
že NAME, som myslel, že RL meno/priezvisko chcú
blika, ale len chvilu ked si pripojim do hry. take zeleno-zlte to jeMučo Mačo napísal:tak hosani..idem to ako po masle..od 40 do 70..priemerne 55..vonku..
nastavenie ako mi dala hra vsetko high,textury ultra..1920*1200 ;-)
/
neblika vam obcas obraz ?
ale kde sa dá "založiť" battlelog account? lebo neviem o niečom takom, len sa prihlásiť s údajmi, ktoré máš na originejackhammer napísal:no predpokladam ze on rozpraval pri lubovolnom nicku ale asi iba pri zakladani battlelogu,to name je myslene vazne tvoje skutocne meno pokial ho chces tam mat,pretoze nieje tam nic na overenie ci uz sa niekto s takym nickom nachadza
metro..caspian sa mi neda pripojit..sak to ani nema ofiko ist esteFEAR napísal:ale na akej mape ?
v tomto prípade by ti mali pomôcť:Mučo Mačo napísal:pisal som na life support,ze vraj sa neda zmenit moj nick..cize ak chcem veteran status,tak musim mat nick
13797913![]()
![]()
ok tak to uvedme na pravu mieru (zatial) menit sa neda nic,len prihlasit do battlelogu a vase meno sa bude zobrazovat ako ho mate na ea acccrux2005 napísal:ale kde sa dá "založiť" battlelog account? lebo neviem o niečom takom, len sa prihlásiť s údajmi, ktoré máš na originejackhammer napísal:no predpokladam ze on rozpraval pri lubovolnom nicku ale asi iba pri zakladani battlelogu,to name je myslene vazne tvoje skutocne meno pokial ho chces tam mat,pretoze nieje tam nic na overenie ci uz sa niekto s takym nickom nachadza
= hovorím o open bete...