Battlefield 3
Re: Battlefield 3
ja už som to sťahoval a instaloval dvakrat a stale mi vypisuje tu istu chybovu hlasku... pritom som vyskusal aj ESET vypnut no stale to iste
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
Prihlaste sa tak ako v origine a zahlasujte za zmenu squad systemu http://forums.electronicarts.co.uk/batt ... -poll.html
Myslim ze to ma sancu na uspech, podobne si komunita vydobila aj commo rose.
Myslim ze to ma sancu na uspech, podobne si komunita vydobila aj commo rose.
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
velka udalost, dvaja hulovci na servery, dojdite zahrat 

Jedinci ktorí máte Eset Smart Security 5, ako máte nastavený firewall? Ja pokiaľ FW nevypnem tak sa neviem absolútne nikde pripojiť.
MB: ROG Strix B650E-F Gaming CPU: AMD 7950X3D RAM:Kingston FURY 32 DDR5 6 000
GPU:Asus 4090 TUF Cooler: Arctic Liquid Freezer II 360 Case: Fractal Meshify 2 RGB
GPU:Asus 4090 TUF Cooler: Arctic Liquid Freezer II 360 Case: Fractal Meshify 2 RGB
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
ja neviem myslim ze je skoro este sudit,stale je to len beta,jasne ma iste chyby ale hrame jedinu mensiu mapu bez techniky kde to zalahnutie citit asi najviac,mali dat do bety aj caspian border myslim ze takto by presvedcili viac ludi
ale ruku na srdce je/bude ina hra ktora bude lepsia a hrali by ste ju radsej?
ale ruku na srdce je/bude ina hra ktora bude lepsia a hrali by ste ju radsej?
Mna to uz aj prestava bavit, hra je skvela ale moc moc bugov + stale len metro dokola (btw super mapa, hlavne podzemie). Ked vide full verzia tak tam nebude o com, hra roka jak vysita ale nateraz zatial docela nuda. Sto ludi sto chuti.
ak-74 FTW

ak-74 FTW

nic v zlom, ale ved ta hra ma od tych video prezentacii dost daleko
...vsetko mam na ultra, ide to ako po masle, ale inak je to skarede ako noc, to Crysis 2 je oproti tomu uplna pecka ..samozrejme je to beta, no aj tak som strasne sklamany, to co prezentovali na vystavach bola asi ina hra, alebo nechapem uz nicomu..

Ludia ale vsak spametajte sa. Je to len Beta kde su bugy a chyby samozrejmostou a Beta je prave preto aby vedeli co maju upravit. Tak povedzte sami. Ktora vojnova hra je lepsia ako tato???
Ano Metro je dost nudna mapa ale asi prave na nej uvidia vsetky nedostatky co maju upravit. Pozrite sa na videa Caspian Border. Aj to sa vam zda byt nudne?
Tak prestane nadavat na Betu a pockajte si na tu pecku co vyjde. A ked sa tak nad tym zamyslite ked bude v plnej verzii viacej map tak obcas si zahrat Metro uz nebude taka nuda.
A mimochodom ak chcete hrat primitivnu strielacku pre deti bez rozumu tak si stiahnite CS a uzivajte si to... Ale nas co bavi Battlefield to hrame pre to lebo to ma "trosicku" vyssiu uroven!
Ano Metro je dost nudna mapa ale asi prave na nej uvidia vsetky nedostatky co maju upravit. Pozrite sa na videa Caspian Border. Aj to sa vam zda byt nudne?
Tak prestane nadavat na Betu a pockajte si na tu pecku co vyjde. A ked sa tak nad tym zamyslite ked bude v plnej verzii viacej map tak obcas si zahrat Metro uz nebude taka nuda.
A mimochodom ak chcete hrat primitivnu strielacku pre deti bez rozumu tak si stiahnite CS a uzivajte si to... Ale nas co bavi Battlefield to hrame pre to lebo to ma "trosicku" vyssiu uroven!
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
mi chceš povedať že za mesiac stihnú opraviť všetky bugy? to si asi trošku na omyle ... a nehovorím ani o grafike ktorá v traileroch vyzerala dobre že nie ako realita a v skutočnosti je úplne obyčajná a ničím nevyniká... ale hlavne že hra roka
Grafika ešte pôjde hore. Toho sa nebojím. Ale viaceré veci, ktoré vnímam ako must have mi chýbajú + feeling z MPčka je zatiaľ nič moc.
s pozdravom, crux.
opravia 30% bugov, ostatné nechajú na patchoch po vydaní hry. Patchov bude 458652 ktoré este viac vsetko pokazia a DICE sa nám bude smiat ze sme im vysolili kazdy 45 euro za hru ktoru oni povazuju za techdemo. Ale samozrejme ze si to kupim 

Grafika sa mne osobne páči. A áno verím že väčšinu bugou stihnú opraviť. A potom sú na rade patche.
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
tak ale zasa vela trailerov bolo zo sp,a v kazdej hre je rozdiel v grafike medzi mp a sp
Tak dúfam, že nesklame.....predobjednané
Tešííím