FEAR napísal:uplne zbytocny post ... ked si cakal od bety nieco viac tak si maximalne naivny .. zrejme ti zmysel niecoho takeho unikol .. malo ktora hra sa dostane v takom stadiu vonku .. tie ktor sa dostanu maju dleko vecsiu pravdepodobnost ze budu lepsie ako sa caka.. kdezto sa upravi co najlepsie podla uzivatelov nie tvorcov ... to ze niektore veci tam niesu je irelevantne kedze nespadaju do kriterii ktore sa maju pomocou bety riesit .. tak ako je napriklad destrukcia prostredia .. bolo to aj oficialne pisane ze sa dokonca vypla
neviem kto je naivný. ale ty si hádam myslíš, že to všetko stihnú dať do poriadku do vydania? ja teda pochybujem
o tej deštrukcii som to nevedel. beriem. ale vývojári majú veľký kus práce. škoda len, že pre betu dali rush mapu, nie cq.
ja som to ešte neobjednal a keď sa s tým poriadne nevyhrajú, tak asi naďalej ostanem verný BC2
ale odkial beries ze treba na tom robit tolko co si ty myslis .. tych veci tam moze byt 1000 co do bety schvalne nedali (lebo to nieje predmetom doladovania) .. tak ako aj graficka stranka ..
ja sa najviac bavim na klase support, polku tela ma do prava a nohy do lava. vyzera to jak nejaky retard po mrtvici. to by som dal aj do final hry lebo sa vzdy na tom dobre zabavim
kto ma prekona? sice sme prehrali, ale s remim sme hrali pekne teamovo
//odomknut aek 971 aka vintovka znama z bfbc2. tuna striela neskutocne rychlo, zaujimava zbran. strasne dlho sa na nu lvluje
Prehrali sme len kvoli tomu ze nam nesli de/aktivovat mcon A ani B nechapal som co sa deje. To hej krasne sme sa zohrali Ked sme boli spolu AS+RC nemali sance
Tak sťahujem BF betu odznovu, dám mu ešte šancu.. snáď sa dostanem aj do tej mapy s technikou. Metro je fakt nuda.
Mobo Asus PRIME B450 Plus CPU Ryzen 7 5800X3D (Noctua NH-U12S + dual fan Noctua NF-A12) GPU MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X RAM G.Skill Ripjaws V F4-4000C18D-32GVK SSD Silicon Power P34A80 CASE Lancool 205 PSU Corsair RM550x case cooling: exhaust 2x Noctua F12, in-take 2x Lian Li 120mm