2bugsy , aj ja hovorim o padoch celeho pc .
Mne original BSOD, 2x tiež..Mučo Mačo napísal:original BSOD ? alebo ti to uplne zmrzlo,ale bez modrej obrazovky?LordKJ napísal:Neposkakujemjackhammer napísal:ale no,zato ze ty mas iny nazor na nieco tu nemusis poskakovatLordKJ napísal:A kde som "nemierny"?![]()
... No mne to padalo .. potom prestalo ... a dnes 2x BSOD -> aj ked tuna robi bordel imho TS
no ale ved to je o tom ze az teraz sa ukazalo ze to OC nieje 100% stable, kedze doposial nebolo hry alebo programu ktory by ten tvoj CPU zatazil natolko aby sa to prejavilo a uz aj u BFBC2 si si mohol vsimnut ze pokial to patchom neosetrili tak to bolo nonstablehulo92 napísal:hehe, ze brutalne? mal som procak na 4,10, viem je to dost vysoko, ale kazda ina hra bezala v pohode. dokonca uz aj bfbc2 mi islo s takym oc po patchi, pred tym mu dost vadilo.
ved a viem,len neviem ci vies co je bsod,tak sa pytamLordKJ napísal:2Muco , kurnik poviem BSOD a ty sa spytaj ci BSOD![]()
2bugsy , aj ja hovorim o padoch celeho pc .
ano, a to som rad ze sa to takto ukazalobugsy napísal:no ale ved to je o tom ze az teraz sa ukazalo ze to OC nieje 100% stable, kedze doposial nebolo hry alebo programu ktory by ten tvoj CPU zatazil natolko aby sa to prejavilo a uz aj u BFBC2 si si mohol vsimnut ze pokial to patchom neosetrili tak to bolo nonstablehulo92 napísal:hehe, ze brutalne? mal som procak na 4,10, viem je to dost vysoko, ale kazda ina hra bezala v pohode. dokonca uz aj bfbc2 mi islo s takym oc po patchi, pred tym mu dost vadilo.
cize pri rozumnom a hlavne 100% OC, patch - nepatch, optimalizacia - neoptimalizacia OC musi prezit tak ako CPU bez OC