Dead Island
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Re: Dead Island
no musim si to pochvalit
necakane dobra zalezitost pre mna, zatial cca 50% dejovej, hram to za cernocha
uzivam si rozdupavanie hlav z vyskoku , to asi neomrzi nikdy
sem tam ale frustracia ked koli tazkemu miestu pri clovek o hodne vela penazi, strasne divny beh NPC a az na par vynimiek vedlajsie Q bez napadu repetetivne
by ma zajimalo ktore postavy ste si vybrali vy
necakane dobra zalezitost pre mna, zatial cca 50% dejovej, hram to za cernocha
uzivam si rozdupavanie hlav z vyskoku , to asi neomrzi nikdy
sem tam ale frustracia ked koli tazkemu miestu pri clovek o hodne vela penazi, strasne divny beh NPC a az na par vynimiek vedlajsie Q bez napadu repetetivne
by ma zajimalo ktore postavy ste si vybrali vy
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
Ja hrám za postavu tej druhej baby v tom bielom. Je to odborníčka na ostré predmety, či ako to tam bolo napísané. To slovo ,,ostré" ma zaujalo tak za ňu hrám, ale som úplne na začiatku, herný čas cca pol hodiny
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
hrajem za Sama B (cernoch) sice on je odbornik na tupe predmety ale najviac si uzivam katanu a wakizashi-nie je nad to osekat thugovi ruky a potom hlavu
skoda ze sa potom z toho vazenia neda vratit spat na ostrov
teraz mam trocha pauzu-bf3 beta
skoda ze sa potom z toho vazenia neda vratit spat na ostrov
teraz mam trocha pauzu-bf3 beta
Spoiler: ukázať
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
tak hra uspesne za mnou
bola to skvela rubacka, hral som to cez tupe zbrene (mocny zvuk ked praskaju lebky)
rozmyslam ze to zasnem casom znova za zensku cez ostre zbrane
pacilo sa mi ze v takej hre na zombie mysleli na fakt ze ked strelim cloveka do hlavy zomrie na jednu ranu
co ma mrzi ze som nevyskusal vsetky vylepsenia pre tupe zbrane, proste niektore suciastky som nenasiel nekupil
bola to parada az na typicke problemy vo finishy hry kedy hra produkuje premrstene vela epickych a legendarnych zbrani a lvl skace ako sialeny (ale to je problem velkeho mnozstva hier)
+jedno enormne frustrujuce miesto kde to vyzeralo vzhladom na ukladaci system ako koniec hry
bola to skvela rubacka, hral som to cez tupe zbrene (mocny zvuk ked praskaju lebky)
rozmyslam ze to zasnem casom znova za zensku cez ostre zbrane
pacilo sa mi ze v takej hre na zombie mysleli na fakt ze ked strelim cloveka do hlavy zomrie na jednu ranu
co ma mrzi ze som nevyskusal vsetky vylepsenia pre tupe zbrane, proste niektore suciastky som nenasiel nekupil
bola to parada az na typicke problemy vo finishy hry kedy hra produkuje premrstene vela epickych a legendarnych zbrani a lvl skace ako sialeny (ale to je problem velkeho mnozstva hier)
+jedno enormne frustrujuce miesto kde to vyzeralo vzhladom na ukladaci system ako koniec hry
Spoiler: ukázať
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
vie mi niekto povedat kde by som to kupil najlacnejsie? nechce sa mi nejako cakat na steam sales
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
nudnej hre lepsia grafika nepomoze
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
nechcem robiť flame ale o nič nudnejšia ako dying light...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
zabery z dojky