Battlefield 3
Re: Battlefield 3
Zvuky zbrani boli nahravane na strelnicach vo Svedsku. Kedysi davnejsie bolo na sectore video kde to ukazovali jak to natacaju a tak
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
To je sice pekne, no bez pochyb ta G3 lepsie znie v BC2 (teda aj realnejsie) ako v BF3.. Ono napr aj tie pistole su vsetky ako take plkatka, no este som nepocul magnum a REX, tak nebudem nic pisat
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Oki na ten magnum si bude treba dat stuple do usi predtym jak vystrelis
jj potvrdzujem mne sa tiež javia zvuky v BC2 luxusnejšie a reálnejšie.
BC2 má fakt geniálne ozvučenie, to sa musí uznať. lepšie som ešte v žiadnej hre nevidel. (teda nepočul)
a inak zvuk zbrane ... tu dosť zaváži, či máte integrovanú zvukovku alebo nejakú normálnu.
napríklad mne znela 1/2 zbraní v BC2 inak predtým, než som do PC nahodil poriadnu zvukovku.
a teraz tá G3-jka znie fakt reálnejšie v BC2. ten prdítkový zvuk u zbraní v BF3 som si všimol hneď na začiatku
inak teraz som išiel do BC2 a bez problémov 15:0 ako nič. proste keď už na nič iné, tak bf3 aspoň na ten tréning bol.
tam mi to pripadalo, že každý kempí, číha ... tuto keď sa tak veľmi kryjem, tak ma nikto nevidí a môžem kosiť.
pripadá mi to ako: ťažko na cvičisku (BF3), ľahko na bojisku (BC2). ale inak som veľmi rád videl znovu mapky ako arica a pod.
BC2 má fakt geniálne ozvučenie, to sa musí uznať. lepšie som ešte v žiadnej hre nevidel. (teda nepočul)
a inak zvuk zbrane ... tu dosť zaváži, či máte integrovanú zvukovku alebo nejakú normálnu.
napríklad mne znela 1/2 zbraní v BC2 inak predtým, než som do PC nahodil poriadnu zvukovku.
a teraz tá G3-jka znie fakt reálnejšie v BC2. ten prdítkový zvuk u zbraní v BF3 som si všimol hneď na začiatku
inak teraz som išiel do BC2 a bez problémov 15:0 ako nič. proste keď už na nič iné, tak bf3 aspoň na ten tréning bol.
tam mi to pripadalo, že každý kempí, číha ... tuto keď sa tak veľmi kryjem, tak ma nikto nevidí a môžem kosiť.
pripadá mi to ako: ťažko na cvičisku (BF3), ľahko na bojisku (BC2). ale inak som veľmi rád videl znovu mapky ako arica a pod.
Vo finalnej hre sa bude dat urcite zvuk nastavit jak v bc2.
Komu komp stiha si dal "wartapes" - najkvalitnejsie. Komu nestihal si dal "shitne" "stereo alebo hifi" - rozdiel tam bol dost velky teda. Samozrejme na zvukovke zalezi. Ale pochybujem ze budu do bety cpat plnohodnotne zvuky aby mala o 1/3 vacsi objem dat. Mozno je to pritiahnute za vlasy ale mozno to tak je.
Ono sa to ani ostatne veci uz neoplati do final relleasu rozoberat.
Treba si len naten final pockat a potom zhodnotit, na betu moze kazdy predsa naprdet, je to neodladene, graficky a po inych strankach slabsie jak bude final.
Komu komp stiha si dal "wartapes" - najkvalitnejsie. Komu nestihal si dal "shitne" "stereo alebo hifi" - rozdiel tam bol dost velky teda. Samozrejme na zvukovke zalezi. Ale pochybujem ze budu do bety cpat plnohodnotne zvuky aby mala o 1/3 vacsi objem dat. Mozno je to pritiahnute za vlasy ale mozno to tak je.
Ono sa to ani ostatne veci uz neoplati do final relleasu rozoberat.
Treba si len naten final pockat a potom zhodnotit, na betu moze kazdy predsa naprdet, je to neodladene, graficky a po inych strankach slabsie jak bude final.
- OkiGraphics
- Používateľ
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
tak to si robíš srandu o 7 bodíkov
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
zvuk zbrani v bf3 je sice dobre nahraty, no dost upraveny ale hlavne jeho realnost kazia vyrazne digitalne hall efekty prostredia, pride mi vsak ovela lepsi ako v bc2
Naposledy upravil/-a Andre v Ut 04. Okt, 2011, 23:16, upravené celkom 2 krát.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Súhlasím, všetko ohodnoťme až vo finálnej verzii veľa vecí bude možno úplne inak...
A mne osobne sa zvuky v BF3 veľmi páčia hlavne nech ešte doladia nejaké tie výkriky/pokriky vojakov... to tam v BC2 dávalo takú lepšiu atmosféru
A mne osobne sa zvuky v BF3 veľmi páčia hlavne nech ešte doladia nejaké tie výkriky/pokriky vojakov... to tam v BC2 dávalo takú lepšiu atmosféru
Spoiler: ukázať
- OkiGraphics
- Používateľ
Hlavne nech Rusi zase hovoria po rusky, a nie "ruskou anglictinou"
neviem ze to poniektory parite o 106... nic stoho ..
- OkiGraphics
- Používateľ
No ide hlavne o to, poskusat si co najviac zbrani