Battlefield 3
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield 3
fakahedu najdes tak ze si das filter a do kolonky napises CZ. btw. nezda sa vam grafika krajsia v metre ako caspian? ja ten caspian radsej kvoli tej grafike ani nehram lebo sa mi to nepaci. ale ako mapa je paradna
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
vyzera ze vyriesene,battlelog pise ze kills ale ma tam byt points (som vyskusal tungusku a uz vidno postup na b-logu)jackhammer napísal:akurat prezeram vozidla na battlelogu a unlocky budu kua tvrde,napriklad pri T90 prvy unlock smoke pri 1900 kills,posledny reactive armor pri 81200(!) kills..
nie je tam nejaka chyba,vsak urobit 80k s T90 tak nic ine nezahram cely rok
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
lepsiu grafiku som uz davno nevidelhulo92 napísal:fakahedu najdes tak ze si das filter a do kolonky napises CZ. btw. nezda sa vam grafika krajsia v metre ako caspian? ja ten caspian radsej kvoli tej grafike ani nehram lebo sa mi to nepaci. ale ako mapa je paradna
Skusal som tam pisat aj CZ ale nic. Tiez sa mi zda ze ta grafika je akasi ina niez ten zamknuty caspian co bol na zaciatku. Vtedy som tam mal ledva 30 snimkov a teraz bohate 60-70 FPS pri tych istych nastaveniach .... nechapem co s tym robia...ako ma clovek vediet ci mu to masina potiahne ci nie ked to stale ide inaksie.
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- hulo92
- Pokročilý používateľ
zda sa ty krajsia nez napriklad crysis ( je jedno ktory). napriklad. ked z niecoho vyletuju iskry, nie su to pekne iskry ale len take spatne kocky...Mučo Mačo napísal:lepsiu grafiku som uz davno nevidelhulo92 napísal:fakahedu najdes tak ze si das filter a do kolonky napises CZ. btw. nezda sa vam grafika krajsia v metre ako caspian? ja ten caspian radsej kvoli tej grafike ani nehram lebo sa mi to nepaci. ale ako mapa je paradna
ale ten crossfire nie je zlý nápad. nejaké 2 referenčné HD6950 z bazára po 160 € a ideš
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ja uz rozmyslam nad sli
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
OMG tie stacionarne rocket lanchery su riadne prijeb...
dve minuty sa divam na tank a ono furt reloaduje. Aj ked hned ku tomu pridem a nestrielal som pred tym
dve minuty sa divam na tank a ono furt reloaduje. Aj ked hned ku tomu pridem a nestrielal som pred tym
ale zase tank s tým padol na jednu ranu a dostal som triple kill
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Len to su momenty, ked rozhoduju o tvojom zivote sekundy ... ten v tanku si moze odskocit aj na kavicku pokial sa to nabije
Alebo ked som strielal z tanku po jednom vojakovi ... musel som trafit priamo pod nohy alebo do neho aby ho to zabilo
Alebo ked som strielal z tanku po jednom vojakovi ... musel som trafit priamo pod nohy alebo do neho aby ho to zabilo
- hulo92
- Pokročilý používateľ
http://www.zing.cz/novinky/7506/hraci-a ... -beta-test
Patrick Liu z EA DICE se vyjádřil k z velké části neoprávněné kritice bety nového Battlefieldu.
Patrick Liu z EA DICE se vyjádřil k z velké části neoprávněné kritice bety nového Battlefieldu.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
„Samozřejmě proběhl alpha-test, ale abychom vychytali veškeré mušky, potřebovali jsme nějaké porovnání s názory ostatních. Záměrně jsme proto určité věci před vydáním bety neopravovali.“
aha, cize ked sa im panacik prepadaval pod mapu alebo sa strielali cez steny, tak to potrebovali pocut aj od sto tisic inych ludi, co keby sa nahodou mylili. tu uz nas normalne niekto bezchrbtovo odrbava do oci, az to prestava byt srandovne
aha, cize ked sa im panacik prepadaval pod mapu alebo sa strielali cez steny, tak to potrebovali pocut aj od sto tisic inych ludi, co keby sa nahodou mylili. tu uz nas normalne niekto bezchrbtovo odrbava do oci, az to prestava byt srandovne
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
to su vyhovorky...vypustili srot, tak sa teraz snazia upokojit tych, co maju predobjednavku, aby ju nahodou nezrusili
vobec nerozumiem, preco by ta beta nemohla ist tak ako tie gameplay videa, co prezentuju.... celkom bezne betatesty dostavaju patche
vobec nerozumiem, preco by ta beta nemohla ist tak ako tie gameplay videa, co prezentuju.... celkom bezne betatesty dostavaju patche
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- vmm
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 15. Mar, 2007, 08:00
Tak maju este cca 2 tyzdne - potom pojde do lisovne DVD
Ked sa vypusti BETA, vacsinou je to 90% z hotoveho - tak ako beta bude vypadat aj plna hra - a to neni vtip ale pravda - par kozmetickych uprav
Hra preobjednana - celkovo po dlhej dobe pekna hra
Ked sa vypusti BETA, vacsinou je to 90% z hotoveho - tak ako beta bude vypadat aj plna hra - a to neni vtip ale pravda - par kozmetickych uprav
Hra preobjednana - celkovo po dlhej dobe pekna hra
M1ch4l napísal:to su vyhovorky...vypustili srot, tak sa teraz snazia upokojit tych, co maju predobjednavku, aby ju nahodou nezrusili
Samozrejme! Vies oni vytvorili dve hry jedna je ta co je v gameplay a druha je ta co vyjde nie