Tak tak, na klasike sa nema co pokazit
Trochu som spekuloval ako vylepsit chladiaci ucinok radiatorov ... Najskor ma napadala myslienka, vymenit RX 360-tky za nieco vacsie , nieco ako MO-RU 3

Take velke hovado mi ale nepasuje do mojho konceptu . Chcem zanechat bench stale prenosny . Proste zoberiem do ruk a odnesiem ...Radiator typu Mo-RA alebo Phobya 1260 by musel byt polozeny vedla benchu . To by tym padom znamenalo ze by sa stal bench neprenosny a to nechcem.
Dalo by sa to vyriesit rychlospojkami ...

Toto riesenie nevyzera vobec zle

Clovek odpoji rychlospojky, odnesie bench , zapoji rychlospojky a ide sa dalej ...
Ma to ale jednu podstatnu nevyhodu a to
cenu .... Ked to tak na rychlo spocitam ...
Kedze su 2 okruhy .... 2x Mo-RA = 290€ + 8 x rychlospojky = 120€ ( k**vy drahe ) = 410€ a to este neratam fany na Mo-RY ... proste
Takze sa spekulovalo dalej ... Vymena za nejaky lepsi "normalny" radiator ??? co mame v ponuke ...
3x120 : Tam nic lepsie ako terajsie RX 360 nieje ...
3x140 : Hardware Labs Black ICE Radiator SR1
4x120 : Phobya G-Changer 480 Ver. 1.2 Black , Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper 480mm , XSPC Quad Radiator RX480
4x140 : Hardware Labs Black ICE Radiator SR1 - 4x140mm
A vyber skoncil ...
Vymena za nieco ine 3x 120 nema zmysel ...
Vymena za 3x140 ... Musel by som upravit bench , kedze ten nema podporu pre 3x140 radiatory . Vykon v podstate skoro ziadny navyse ...Za tie € to isto nestoji , takze nic
Vymena za 4x120 + Vymena za 4x140 ... Tiez uprava benchu na 140mm ...Tam nastava problem ze aj keby som tam 4x120 alebo 4x140 dal, potom by mi trcat z benchu von

a to nechcem ...
Tak som zase dospekuloval ...
Potom ma napadla vec, co tak sandwich z radiatorov ?

2x RX 360 na sebe ? To by som na bench bez nejakych velkych problemoch ( hadam ) namontoval a ani by radiatory netrcali ...
Tak som guglil a nasiel test na XS ... Podla tabulky ale bolo jasne ze sandwich nieje najlepsie riesenie
http://www.xtremesystems.org/forums/sho ... ch-testing
Predstavoval som si to asi ako cislo
6. Teploty ale niesu vobec nejake ruzove napr oproti jednemu radiatoru cislo
1. Najlepsie vychadza cislo
3 co su ale vlastne ako keby 2 samostane radiatory polozene niekde a kazdy sam s 3 ventilatormi.To ale v mojom pripade nehrozi , nemam kde dat.
Ked si clovek pozrie cislo
2 push pull , nevyzera to vobec zle

Skoda ze nieje v tabulke aj push pull toho Thermochila ( c. 9 ) To by som si rad pozrel kolko by konfiguracia push pull pomohla jemu ...
Taaaakze som sa rozhodol vyskusat push pull konfiguraciu na mojom RX 360 s CPU okruhom ... Vsetko potrebne mam doma ...
Nieco taketo :
Vychadza mi to ako najrozumnejsie , lacne riesenie na zvysenie vykonu ...
Uvidime co to spravi s teplou CPU v zatazi ... Momentalne ked dam Magmy na RX 360 na FULL ( CPU okruh ) , teplota klesne v priemere cca o 4C . Keby push pull konfiguracia spravi 4C s ventilatormi na cca 850ot ako mam teraz , bol by som spokojny a isiel by som do toho
Co vy na to ? Nejaky napady na zlepsenie vykonu ?
ericc64