blba otazka ale fakt neviem

to "piskanie" je asi najhlučnejšie z celej zostavy, takže neviem nevadilo by mi to až tak ale neodide koli tomu časom grafika ?STENLY napísal:pískanie cievok nie je dôvod na rma...
nie, krabica a príslušenstvo sa neposiela na rma...Kicker™ napísal:Len do originalnej krabici... samozrejme aj s origo prislusenstvom. Nabehni do predajne nech ti vratia krabice ze bez toho to nevyreklamujes
takto sa opýtam... odíde ventilátor ked sa bude točiť?Technologer napísal:to "piskanie" je asi najhlučnejšie z celej zostavy, takže neviem nevadilo by mi to až tak ale neodide koli tomu časom grafika ?STENLY napísal:pískanie cievok nie je dôvod na rma...
pochybujem že v predajni ešte budu mat krabice PC mam už skoro dva mesiace, nemam krabice iba prislušenstvo mam.Kicker™ napísal:Len do originalnej krabici... samozrejme aj s origo prislusenstvom. Nabehni do predajne nech ti vratia krabice ze bez toho to nevyreklamujes
Technologer napísal:to "piskanie" je asi najhlučnejšie z celej zostavy, takže neviem nevadilo by mi to až tak ale neodide koli tomu časom grafika ?STENLY napísal:pískanie cievok nie je dôvod na rma...
dobre ale on sa ma točiť, cievky by nemali piskať nie ?STENLY napísal:takto sa opýtam... odíde ventilátor ked sa bude točiť?