TV karta vo win7

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
klobuk
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 09. Okt, 2011, 20:44

TV karta vo win7

Príspevok od používateľa klobuk »

Ahojte,

nevedel som presne kam mam moj problem postnut a kedze sa tento problem tyka cisto win7 postol som to do sekcie OS.
Moj problem je nasledovny:
Mam TV kartu ASUS MyCinema p7131-hybrid ktora mi na viste (32bit) fungovala bezproblemov. Nedavno som preinstaloval na win7 (32bit )a TV kartu nedokazem rozchodit. Ako TV tunner som pouzival fly2000 TV ale ten teraz vyhlada iba programy TV stanic a potom uz nezobrazuje ani obraz ani zvuk. Pri pouzivani Windows Media Center bol problem podobny ale tento program mal zvuk ale bohuzial zase bez obrazu. Prebehol som asi vsetky mozne fora na googli kde som nic nenasiel, jedine program DScaler, ktory by mal fungovat bez codecov tak som ho vyskusal. Mam v nom obraz ale ciernobiely, s programom som sa moc nehral, mozno by to slo ale zda sa mi amatersky. Codecy mam nainstalovane presne pre win7 ako aj vsetky drivery na TV kartu, graficku kartu... Dokonca som skusil instalovat aj k-lite codec pack kedze si myslim ze problem bude s codecami ale nepomohlo to. Program Winfast PVR2 mi dokonca nenasiel ani kartu :(
Nemal niekto podobny problem ktory sa mu uz podarilo vyriesit? Nechce sa mi totiz preinstalovavat znova na vistu :(
Dakujem za pomoc :wallbash: :wallbash: :wallbash:
macejd
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 06. Jún, 2009, 20:20

Re: TV karta vo win7

Príspevok od používateľa macejd »

Mám tú istú kartu ASUS MyCinema p7131-hybrid a na DVB-t používam progDVB. Funguje mi to pod Win7 - 64 bit. Okrem ovládačov k diaľkovému ovládaniu zo stránky asusu som nič iné neinštaloval. Inak aj Windows media center funguje ok - tam sa dá aj FM rádio rozbehať.
Ešte k tvojmu problému sa mi zdá, že asus vydal nejaký nový bios. Skús pozrieť: http://support.asus.com/download.aspx?S ... XBvKnxbE29
klobuk
Nový používateľ
Nový používateľ

ahoj,
dakujem za skoru odpoved. Skusil som ist na ten link ktory si poslal a stiahol som ten BIOS (FlashTool) ale ked som ho chcel naonstalovat vyhodilo mi to nasledovnu hlasku a po kluknuti na tlacitko OK som ani nemohol kliknut na ReFlash... Neviem kde je problem a preco po stiahnuti BIOSu na kartu 7131 mi vyhadzuje chybu ze to nie je Asus 7134... Ale pravdepodobne by to mohlo byt v tom biose len neviem ako ho nainstalovat :(
Untitled.jpg
macejd
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 06. Jún, 2009, 20:20

Príspevok od používateľa macejd »

Tak žiaľ, viac poradiť neviem, nenapadá ma v čom by mohol byť problém. Prípadne skús napísať na podporu asusu, možno odpovedia. Alebo vyskúšaj aj ten ProgDVB, možno BIOS ten problém nie je. Inak ako sa ti zobrazuje tá karta v správcovi zariadení? Ešte ma napadla aj možnosť vyskúšať dať tú kartu do iného PCI slotu.
klobuk
Nový používateľ
Nový používateľ

v spravcovi mam tu kartu zobrazenu ako ASUSTeK Tiger Capture Device
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa faugusztin »

Riesis DVB-T ? Mozno stoji za pokus nainstalovat MediaPortal.
klobuk
Nový používateľ
Nový používateľ

Praveze neriesim DVB-T pretoze mam normalne kablovku (UPC)
klobuk
Nový používateľ
Nový používateľ

Tak konecne sa mi podarilo najst riesenie mojho problemu aj ked uvidim nakolko to bude stabilne. Jednalo sa pravdepodobne o MPEG4 problem ako som sa docital na X-tom fore a tento problem sa da vyriesit nainstalovanim programu TotalMedia 3.5.
Tento program nascanuje programy s obrazom (v mojom pripade ale bez zvuku) a potom uz ide vo win media center vsetko ok. Aj obraz aj zvuk :) Skoda ze je ten win media center taky otrasny ale iny program na prehravanie uz skusat nebudem pretoze ked som to spravil tak cely problem zacal odznova :D tak snad to niekomu pomoze kto ma podobny problem :cool:

Návrat na "Operačné Systémy"