Zdravim vas... Som nie moc stastnym vlastnikom SE Xperie X1. Nedavno som mal
problemy s mojou doskou a ked som do nej dal USB kluc tak nesiel.. tak som ho vytiahol a skusil tam vsunut cez kabel mobil, lebo osm nevedel ze ta doska mi posiela vsetko USB zariadenie do kremikoveho neba... (proste kazde UZB tam odislo, teda skusal som len Xperiu a flashku Apacer 1GB, ktora je tiez mrtva) Takze ked teraz pripojim mobil cez USB kabel ku PC tak sa rozsvieti, ale PC ho ani nenajde a ani sa nenabija (co predtym ano) takze to asi nejako uhorelo.. no co je vacsi problem tak mam tam 8GB MicroSD, ktoru som cez citacku nepouzival lebo uz dlhu dobu mi blbla ze pri prenose viac alebo vacsieho suboru sa proste disconnectla z PC.. Takze teraz uz nemam vobec ako davat data do mobilu...
1.) Myslite ze ten mobil co mi pravdepodobne nejako odpalila ta doska pojde opravit aby zase isiel cez PC, alebo je to uz uplne mrtve? Ma s tym niekto skusenost?
2.) skusil by som sformatovat SDcku, lebo od noovoty (min. 3 roky) nebola formatovana... lenze ak to urobim pridem o vsetky fotky z mobilu a tych je pozehnane.. ja by som to ale bol ochotny stratit ak by to potom fungovalo... stretol sa uz niekto s niecim podobnym? Vas nazor co to moze byt a ako by to mohlo byt po formate?
Viem ze tu nikto nieje jasnovidec, chcem len vediet vas nazor a ci uz mal niekto nejaky problem s niecim podobnym
Dakujem