Ahojte, mam otazku...Je normalne, ked moj vcera postaveny PC|postaveny spravne| po zapnuti par sekund ide, potom sa asi na 3-4 sekundy vypne a ide dalej.V tej prvej faze sa nezapne ani monitor....
Otazka 2 : Ako nastavit aby sa veci staihnute z internetu primarne ukladali na HDD a nie na SSD|systemove|?
Dakujem.....
Vypnutie po starte
Re: Vypnutie po starte
otazka jedna: robi to len pri prvom spusteni po odpojeni zo siete/vypnuti zdroja vzadu? ked hej tak je to normalne. ked nechces nech to robi tak zdroj nevypinaj.
otazka dva: v browseri predsa
otazka dva: v browseri predsa
Nie praveze on to robi vzdy po zapnuti....
A este jedna otazka, ako nastavit aby sa primarne instalovalo na obycajny disk?
//Neviete vcom je problem?
///Prosím!!!!
A este jedna otazka, ako nastavit aby sa primarne instalovalo na obycajny disk?
//Neviete vcom je problem?
///Prosím!!!!
primarne instalovalo na obycajny disk? Ved ked instalujes program, tak si VYBERIES kam ho nainstalovat.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Napriklad teraz instalujem hru a ta sa ma ani nespytala alerovno dala na ssd...
A stym vypinanim nevies poradit?
A stym vypinanim nevies poradit?
KAZDY program alebo hra s to spyta. Len si to musis zvolit pri instalacii.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Vždy daj prispôsobenú inštaláciu a tam sa ťa to spýta, kam to uložiť.
Spoiler: ukázať
Aha, dik...to ma nenapadlo
Som vyriesil aj to zapjanie(kabel od dosky bol asi o 0.5 mm vysunuty...len mi je zahadou ako to vobec na ten 2. krat mohlo ist
Som vyriesil aj to zapjanie(kabel od dosky bol asi o 0.5 mm vysunuty...len mi je zahadou ako to vobec na ten 2. krat mohlo ist
Spoiler: ukázať