Spadol steam ?
Spadol steam ?
ahojte dnes som sa pripojil na steam a komunite sa nejde pripojit kuknem si nastavenia : mam neovereny mail (co je blbost) steam guard vypnuty a pise offline a pritom normalne mi teraz stahuje aktualizacie o velkosti asi 500mb do TF2 a CSS čeknem web a ani komunita na webe nefunguje (shop funguje) skusal som aj z ineho pc aj cez iny ucet ale stale to iste hodite sem svoje postrehy ?
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Spadol steam ?
Posledne dni maju vyznamne technicke problemy kvoli extremnej zatazi kvoli update TF2 (asi), uvidi sa ako rychlo sa daju dokopy
. Aktualne nejde communita, friends list a item server pre TF2.
http://store.steampowered.com/stats

http://store.steampowered.com/stats
ok dik za rychlu odpoved 

no tak presne o 15h mi nabehol kompletne steam(komunita,friendlist...) cloud este nefunguje
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
tf2 bol uplne v <> cez 2 hodiny. este teraz nejde backpack a podobne veci. bol update a takto to vyzera 

nj akonahle som sa dostal na tf2 server prazdny inventar co ma dost zarazilo tak cakam dokal sprava clound nech mozem na seba hodit vybavu 

- hulo92
- Pokročilý používateľ
hehe, necakaj ze to bude tak skoro. a okrem toho tf2 je bugle jak hovado momentalne. pada to kazdu pol hodin(aj skorej niekedy). treba pockat na patch ktory bude coskoro
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ono sa to opravilo samo lebo to nabehlo
zbytocne niekam pisat...

no Tf2 je teraz bugle jak hovado ked dostanem od snipera headshot roztrase sa mi cely monitor unormalizuje sa to az ked sa bud spawnem alebo pojdem do spawn mena pre vyber class