Nechodia informacne maily
Re: Nechodia informacne maily
Ano, nechodia, zda sa, ze sa objavujeme na niektorych blacklistoch. Aj ked sa nechame z nich stiahnut, tak sa tam zas po case objavime. Nevieme preco.
Takze nie je to v posielani, ci technickom probleme na nasej strane. Maily su blokovane kedze sme na spominanych blacklistoch.
Takze nie je to v posielani, ci technickom probleme na nasej strane. Maily su blokovane kedze sme na spominanych blacklistoch.
- hopkok
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 22. Nov, 2006, 02:00
no uz ani mne na centrum nechodia, dlhsiu dobu...skoda
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
neprišiel na jednu tému
Zrejme píšem predovšetkým RP-mu...
Totižto som si všimol taký problémik - okrem iných sledovaných príspevkov, mám nastavené aj sledovanie celej témy Správy od administrátorov a Správy pre administrátorov. A problémik je ten, že v téme Správy od administrátorov pribudol nový oznam Odstavka fora v Nedelu 21. augusta 2011. Tento príspevok bol napísaný 17 Aug 2011, 17:47 a neprišiel mi mail, že je nový príspevok v téme Správy od administrátorov, pričom inokedy takéto maily chodia...
A všeobecnú chybu nechodenia mailov vylučujem, pretože mi prišli maily oznamujúce nové príspevky aj pred tým (napr. 16:21, 17:21), aj po tom (napr. 20:01).
A zasa naopak - pomerne často sa stáva, že príde mail oznamujúci nový prísvevok v téme Správy pre administrátorov alebo Správy od administrátorov a keď mail otvorím, kliknem na link, nikde nič nové nie je... ...naposledy mi prišiel takýto mail oznamujúci neexistujúcu novinku takýto: (prijatý pondelok 15. 8. 2011 23:37)No a keď si kliknem na ten link v maily odkazujúci na danú novinku, tak... ...však sa pozrite sami TU
Nejako extra ma to netrápi, ja len aby sa o tom vedelo
Totižto som si všimol taký problémik - okrem iných sledovaných príspevkov, mám nastavené aj sledovanie celej témy Správy od administrátorov a Správy pre administrátorov. A problémik je ten, že v téme Správy od administrátorov pribudol nový oznam Odstavka fora v Nedelu 21. augusta 2011. Tento príspevok bol napísaný 17 Aug 2011, 17:47 a neprišiel mi mail, že je nový príspevok v téme Správy od administrátorov, pričom inokedy takéto maily chodia...
A všeobecnú chybu nechodenia mailov vylučujem, pretože mi prišli maily oznamujúce nové príspevky aj pred tým (napr. 16:21, 17:21), aj po tom (napr. 20:01).
A zasa naopak - pomerne často sa stáva, že príde mail oznamujúci nový prísvevok v téme Správy pre administrátorov alebo Správy od administrátorov a keď mail otvorím, kliknem na link, nikde nič nové nie je... ...naposledy mi prišiel takýto mail oznamujúci neexistujúcu novinku takýto: (prijatý pondelok 15. 8. 2011 23:37)
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Casto je to kvoli tomu, ze spameri tam hodia spam prispevok, my to zmazeme, no ale tebe ta notifikacia uz odisla . A potom prides na forum a pozeras ze nic nevidis, lebo my sme to uz zmazali.
Re: neprišiel na jednu tému
Vdaka, no odstavka fora je globalna tema (je vsade), nespada tak pod spravy od/pre adminov.undertaker007 napísal:Zrejme píšem predovšetkým RP-mu...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Aha, vidíš, toto mi nenapadlo... Aj to vyzerá celkom tak, že by to tak aj mohlo byť...faugusztin napísal:Casto je to kvoli tomu, ze spameri tam hodia spam prispevok, my to zmazeme, no ale tebe ta notifikacia uz odisla . A potom prides na forum a pozeras ze nic nevidis, lebo my sme to uz zmazali.
Fakt, teraz to vidím, neviem prečo som vlastne nabral ten dojem, že je to v téme Správy od adminov...RP napísal:odstavka fora je globalna tema (je vsade), nespada tak pod spravy od/pre adminov.
Tak teda pardon, všetky maily na Gmail chodia v poriadku
\\edit:
Soráč, že zasa otravujem, ale trošku ma to zaujíma
Vy ako admini/modi asi viete aj spätne zistiť, čo ste kde mazali, nie? Ak hej, zaujímalo by ma toto:
Totižto práve mi prišiel mail s upozornením na nový príspevok v téme Správy pre administrátorov. V maily je odkaz na nový príspevok
Kód: Vybrať všetko
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopic.php?f=37&t=76225&p=846360&e=846360
Tak ak sa tomuto náhodou ktosi venoval - bol to odmazaný príspevok Spamera? Alebo fakt dajaký BUG?
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
včera o polnoci nabehlo hooodne mailov na centrum....
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- Miso_
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 17:55
Od včera(14.9.) mi začali chodiť upozornenia na Hotmail normálne
//21.9. sa problém znova vyskytol
//21.9. sa problém znova vyskytol
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Od kedy je new forum maily mi nechodia
domena Radiolan.
domena Radiolan.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 07. Dec, 2008, 20:30
Pri novej registracii nepridie potvrdzovaci email , kamarat sa nemoze prihlasit
Možte ho nejak manualne aktivovat? prosim pekne .
Možte ho nejak manualne aktivovat? prosim pekne .
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Tak nech napise e-mail (z mailovej adresy, z ktorej sa registroval) adminom
-
- Nový používateľ
napisal som a žiadna odozva čo tak dat dočasne nejaku kontaktu emailovu adresu na ktoru možeme pisat žiadosti o aktivaciu lebo
som poslal adminovy email a žiadna odozva .
EDIT RP: Na aky email? Ktoremu adminovi? Na admin@pretaktovanie.sk ziaden nevybaveny mail neevidujeme.
som poslal adminovy email a žiadna odozva .
EDIT RP: Na aky email? Ktoremu adminovi? Na admin@pretaktovanie.sk ziaden nevybaveny mail neevidujeme.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Vies, ziadny admin nie je od toho plateny. Kazdy chodi do prace zarabat peniazky, takze musis mat strpenie, urcite sa ti/jemu ozvu
Žiaden mail mi neprišiel. Aký je nick daného užívateľa?
btw, RP ti odpísal v edite tvojho postu:
btw, RP ti odpísal v edite tvojho postu:
s pozdravom, crux.
-
- Nový používateľ
zdravim vas potreboval by som aktivovat prihlasovaci email na adresu andrej.pius@gmail.com dakujem