mal som za to, ze je chyba vo firmware zariadenia, ktory som pouzival (d-link) a tak som kupil novy (netgear) ale problem neprestal. teraz napriklad za poslednych 30 minut mi to spravilo uz 3x. problem sa javy tak, ze som na nete, normalne surfujem a zrazu kliknem na odkaze a iba nacitava stranku ale je biely obraz a po chvili sa zobrazi info, ktore vidite hore. akonahle sa to zobrazi musim pockat par minut a znova sa to rozbehne. zaujimave je, ze skype, internetove radio bezia dalej bez problemu pocas toho "vypadku" akurat nejde nacitat stranky. robi to uplne nahodne, kedykolvek. niekedy to nespravy aj 2 dni vobec.. ak to vypadne vypadne to na komplet vsetkych pc na sieti. skumal som ci nie je na vyne niektore s pc na sieti, ale je jedno ktore je / nie je zapnute. robi to nahodne bez ohladu na to.
ak vypnem DHCP v rourti a nadefinujem pevne IPcky tak to nerobi, ale toto nie je premna riesenie, potrebujem mat DHCP dynamicke, nechce sa mi na kazdom inom pc, mobile (znamy, navstevy) stale nastavovat pevne ip, branu atd.. navyse na mojom mobile to ani nejde nastavit.
vobec netusim kde moze byt problem. dik za rady..