Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím
to unstable je podobné ako pri GPU, proste satomu niečo nepáči
spústa grafík ide na defaulte a je proste unstable
btw mne 450GTS porátala 1 úlohu a potom už bola stále unstable
nemusí a hlavne tamto ide čisto cez CRC, ani linx ti nemusí padnúť do BSOD ale stopne to linx z chybovou hláškou, keby to nečekoval proste ide stále
ale je fakt ako asi po 1s zistia že je unstable
spústa grafík ide na defaulte a je proste unstable
btw mne 450GTS porátala 1 úlohu a potom už bola stále unstable
nemusí a hlavne tamto ide čisto cez CRC, ani linx ti nemusí padnúť do BSOD ale stopne to linx z chybovou hláškou, keby to nečekoval proste ide stále
ale je fakt ako asi po 1s zistia že je unstable
Spoiler: ukázať
No tak a čo s tým mám teraz urobiť ?
// ja som zistil že moja doska má 12 fáz resp. 24 fáz to som nevedel prečítal som si manuál a už viem ako na ňu, uvidíme či sa prispôsobí mrška jedna a ine programy Gigabyte ponúka pretaktovanie cez bluetooth alebo pretaktovanie pod jedným tlačidlom s možnosťou taktu za chodu a vytvorenia si profilov na to som strašne zvedavý (aj GPU)
// ja som zistil že moja doska má 12 fáz resp. 24 fáz to som nevedel prečítal som si manuál a už viem ako na ňu, uvidíme či sa prispôsobí mrška jedna a ine programy Gigabyte ponúka pretaktovanie cez bluetooth alebo pretaktovanie pod jedným tlačidlom s možnosťou taktu za chodu a vytvorenia si profilov na to som strašne zvedavý (aj GPU)
Konečne som uhral nejaké bodíky, zdá sa že to konečne funguje stabilne a stačilo si iba prečítať manuál a hneť sme s doskou kamaráti
Keby aj na zeny bol taky manual, ze?
Je normálne že GPU počíta už 3 veľkú úlohu (5187 point) v rade ? To už niesu malé úlohy či mám iba šťastie ?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
skorej nešťastie, nevidím v nich žiaden prínos kedže na veľkej mám 21000PPD ale karta horí a na normálnych mám 19500 a karta ani nevie že ide a ešte urobí viac obehov a pri veľkej iba okolo 4 za deň
Ja vidím tak 2 °C rozdiel neviem no ale tak nech počíta
- dexterav
- Sponzor fóra gold
no jadro je len 5st hore ale zato VRM vyše 15
FX-8150 vs. i7 2600K vo Folding@Home
http://pc.zoznam.sk/novinka/vykon-amd-f ... oldinghome
http://pc.zoznam.sk/novinka/vykon-amd-f ... oldinghome
Ahojte, pripajam sa k timu, len by som sa chcel spytat, ze ked vypnem PC, ci sa cely priebeh uloh zrusi, alebo sa pozastavi?
Ako priebeh uloh myslim tych 250, co mi vypisuje pri hlaske:F@H Working (2/250), myslim ze to su ulohy, ci?
A este sa chcem spytat, preco ked dam v menu "display" vyhodi mi okno, ale hned vypise "Program viewer.exe prestal pracovať"? Pocitam cez CPU, vsetko default.
Diky
Ako priebeh uloh myslim tych 250, co mi vypisuje pri hlaske:F@H Working (2/250), myslim ze to su ulohy, ci?
A este sa chcem spytat, preco ked dam v menu "display" vyhodi mi okno, ale hned vypise "Program viewer.exe prestal pracovať"? Pocitam cez CPU, vsetko default.
Diky
Počítanie sa pozastaví.
Viewer nemusí vždy fungovať korektne, ale vôbec nie je potrebný na počítanie (je to len pre efekt, doslova).
Viewer nemusí vždy fungovať korektne, ale vôbec nie je potrebný na počítanie (je to len pre efekt, doslova).
hosi.. ake nVidia drivre pouzivate? ja mam uz dlhsie na GTX 480 800/1600 max okolo 13.5k PPD (aj rozne ulohy). ja mam 285.38 (pri BF3 som tahal) - tak nvm ci to nemoze byt tym?
Máš ako ja na 560Ti tiež okolo 14k+ ja používam 275 ešte lebo mi nove robia problémy a GPU padá v 2D režime. Inak dnes som myslel že ma trafí 75 % s veľkej úlohy na GPU a na defaulte padla chvíľu pred ňou CPU žiadny BSOD všetko bežalo ďalej iba UM známa hláška neviem čím to je a kašlem na to len problém že takéto pády ma odrádajú od foldingu
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ved skús iné ale ja som s nimi mal rovnako ako predtým
teraz mám 285.58
teraz mám 285.58