Moze byt problemova aj nizka teplota???
Moze byt problemova aj nizka teplota???
strasne sa mi prehrieval chipset (a comp nebotoval spolahlivo)...tak som pridal fan...a pekne to ide pokial je teplota tak v pohod...ale ak som napriklad vecer vetral v izbe tak robilo to iste ako keD sa zahrievalo...kym je teplota v strede je vsetko ok...akonahle sa zmeni...ci hore ci dole...je zle...som s toho mimo....preco to robi ked ide tep. dole...je to mozne ???
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
co ine by mohlo byt na vine ????
procesor je v pohodwe max do 45 C ....a keD som si vyskusal dat ruku na chipset tak to bolo horuce....teraz (ako som si dal +fan ) je to v pohode....len (ani mne sa to nezda) ked je o nieco vacia zima v izbe a na kompe sa nerobi....potom sa da restart tak nenacita bios....ak zoberem dole fan tak to robi vzdy...ak ho tam mam tak to robi ak mam napriklad zimu v izbe a na compe sa nerobi nic narocne...
Skus na chvilu zabudnut na teplotu a zamerat sa ostatne veci. Pri akych aplikaciach ti to pada? zdroj ti dava stabilne napatie? atd atd... naozaj si nemyslim, ze teplota v izbe s tym ma co robit, zober si, ze ked otvoris okno... o kolko sa ti zmeni teplota v izbe a o kolko v case?
Spoiler: ukázať