Potreboval by som dostat HDMI signal na 30 m (ani o centimeter menej). Skusal som uz kable s "aktivnym zosilnenim signalu", ktore mi vobec nefungovali a nevedeli preniest ani PAL signal (576i) - cize kable isli spat predajcovi. Kabel samozrejme bez akehokolvek napajania, takze o nejakom aktivnom zosilneni silno pochybujem.
Este som skusal rozne "aktivne" a pasivne spojky, kde som skusil spojit dva 15m kable, ale ani tuk. Ked som pouzil 15m a 10m kabel, tak mi preliezlo aspon 576i, ale kvalita bola rozna podla poziteho kablu, aj ked boli od jedneho vyrobcu - s niektorymi bol obraz celkom dobry s inym sa zas rozliezali farby atd.
Viem, ze najidealnejsie by v tomto pripade bolo previest signal do SDI, ktore mozem potiahnut bez problemov na 100m a nasledne spat do HDMI, lenze tam sa uz pohybuju trochu ine ceny.
HDMI 30 metrov
HDMI 30 metrov
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Re: HDMI 30 metrov
Dost divne...z čoho to to ideš pustit ? a kam ? spajal som 2x15M bez akej kolvek aktivnej spojky a nakonci FullHD vysledok...skus popisat z čoho puštaš a na čom budeš pozerat.
MSI Z87I AC, i5-4670K, ADATA 2x4Gb 1600, OCZ Agility 3 60Gb, WD RED 1Tb, HD5770, Silverston Sfx 450W, Raven Rvz01,
Vystup bude z pc, blu-ray playera, kamery, archivacneho zariadenia... prakticky hocicoho, co ma HDMI vystup a pojde to do projektora.
Ake kable a spojku si pouzil? Kludne priplatim aj za kvalitny HDMI kabel, ak spolahlivo prenesie signal na 30m. Ak sa dobre pamatam, tak ten 30m kabel, co mi nesiel, stal okolo 120 €. Cize ak sa vojdem do tejto sumy, tak som spokojny.
Ake kable a spojku si pouzil? Kludne priplatim aj za kvalitny HDMI kabel, ak spolahlivo prenesie signal na 30m. Ak sa dobre pamatam, tak ten 30m kabel, co mi nesiel, stal okolo 120 €. Cize ak sa vojdem do tejto sumy, tak som spokojny.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
30m kablom neporiesis. Teda nie jednym. Potrebujes HDMI repeater s aktivnym zosilnenim signalu, jeden tak na 10m.
@Freeride1: ak ti to islo tak mozes dakovat bohu .
@Freeride1: ak ti to islo tak mozes dakovat bohu .
fuha kabel en ti objasnim zatra ešte mam jeden v pivnici ...je fakt ze ja som to daval k Satelitu a ktomu ešte na 2TV jedna na meter a druha na tych spominanych 30 ...zajtra ti napišem aky kabel som pouzil a ked najdem fakturu aj aku spojku.
MSI Z87I AC, i5-4670K, ADATA 2x4Gb 1600, OCZ Agility 3 60Gb, WD RED 1Tb, HD5770, Silverston Sfx 450W, Raven Rvz01,