Zdravíčko,
Neviem či píšem do správnej sekcie, no mám tu jeden všeobecný problem. Pri hraní hier sa mi občas stane že mi kompletne zamrzne pc, bez žiadnej odpovede, žiadneho reštartu. Čiže jediný spôsob je tvrdý reštart. Neviem čo to môže spôsobovať, zapojenie káblov som kontroloval už asi 100 krát, prehrievať sa určite nič neprehrieva. Ak niekto máte nápad, rád si ho vypočujem
Občasné zamrzanie PC pri hraní hier
- Dexik Kexik
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Jún, 2010, 18:04
Občasné zamrzanie PC pri hraní hier
CPU: Intel Core i7 980X @4,0GHz, HT//Water ■ RAM: Dominator GT 12GB CL8 ■ GPU: GTX580's SC SLi//Water+GTX460 ■ MOBO: EVGA X58 Classified 4-Way SLi ■ PSU: Corsair AX1200 ■ SSD: OCZ RevoDrive X2 240GB ■ HDD: 2xWD Velociraptor RAID0 600GB; WD CB 2TB ■ OS: Win7-64bit
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Re: Občasné zamrzanie PC pri hraní hier
ATI ovladace? Pohraj sa s downgrade...
- Dexik Kexik
- Nový používateľ
Mysliš? Žeby boli aj tie nové "znovu" na nič? Môžem to skúsiť. Spravilo mi to aj pri takej banálnej hre ako napríklad Half Life 2. Banálna myslím pre dnešný grafický hardware.mirjak napísal:ATI ovladace? Pohraj sa s downgrade...
CPU: Intel Core i7 980X @4,0GHz, HT//Water ■ RAM: Dominator GT 12GB CL8 ■ GPU: GTX580's SC SLi//Water+GTX460 ■ MOBO: EVGA X58 Classified 4-Way SLi ■ PSU: Corsair AX1200 ■ SSD: OCZ RevoDrive X2 240GB ■ HDD: 2xWD Velociraptor RAID0 600GB; WD CB 2TB ■ OS: Win7-64bit
- Dexik Kexik
- Nový používateľ
Ok, je to vyriešené, chybná grafická karta... Už zase...
Ahoj velmi pekne ta prosím mám tento istý problém ako aj ty už si prišiel na koren a nevieš-te poradit niekto čo bi sa s tím dalo robit lebo neni normálne ked PC len tak zamrzne.Dexik Kexik napísal:Zdravíčko,
Neviem či píšem do správnej sekcie, no mám tu jeden všeobecný problem. Pri hraní hier sa mi občas stane že mi kompletne zamrzne pc, bez žiadnej odpovede, žiadneho reštartu. Čiže jediný spôsob je tvrdý reštart. Neviem čo to môže spôsobovať, zapojenie káblov som kontroloval už asi 100 krát, prehrievať sa určite nič neprehrieva. Ak niekto máte nápad, rád si ho vypočujem