Takze moj problem je zle odvetrana bedna ... Cize GK je v uplnom poriadku (zatial

no nevedel by si mi poradit ohladom mojho problemu co som pisal stranu dozadu? teraz ked mam hawka na 1025mV a 900/1800/2100 MHzSTENLY napísal:no 80C je taká hraničná teplota, ktorá sa neodporúča prekračovať.. ideál 70-75C, viac nie
toto je mysllim blbost,ty si akoze myslis ze ti tam proste v spravnu chvilu privadza zdroj maly prud vsak ?to by ti potom padalo..mozno pisem blbostiAssassin napísal:tak ja som dosiel na problem ktory bude pravdepodobne v zdroji, mal som pretoceny cpu na 3.8Ghz a ked som este pretocil hawka na 1.072 pri 1Ghz v BF3 som mal strasne prepady fps, je mozne zeby zdroj nedodaval potrebne V? predsa len ten zdroj ma uz nieco cez 3 roky a pre hawka je doporuceny aspon 600W moze byt problem aj v tomto? ako by som najlepsie vedel urcit?
ako nahle som znizil takty cpu na 3.2 pri 1.3Vcore + hawk na podtaktoval na 900MHz pri 1025V vsetko ide pekne plynulo, sviznost hry je o 100% lepsia
to je co za carach ze ti to fany na 100% nevedia schladit ? to ze otvoris skrinu a okno do vonka kde je 5 stupnov nie je riesenie...ved mas 92°C pri 100% fan a len slabom OC..toto je bud na RMA alebo to prepastuj,urcite zle prilieha chladicjuraj08 napísal:Po otvoreni bedne a okna na izbemax 80 stupnov ...a to mam v bedni 3x 12cm vetilator ...nechapem
Tak to asi vazne bolo sposobovane teplotami. Ale zase sto pro to bude iste tak po hodine dvoch hrania. Dam vediet potom ako som dopadol. Zatial dik za pomoc
Mučo Mačo napísal:Assassin napísal:tak ja som dosiel na problem ktory bude pravdepodobne v zdroji, mal som pretoceny cpu na 3.8Ghz a ked som este pretocil hawka na 1.072 pri 1Ghz v BF3 som mal strasne prepady fps, je mozne zeby zdroj nedodaval potrebne V? predsa len ten zdroj ma uz nieco cez 3 roky a pre hawka je doporuceny aspon 600W moze byt problem aj v tomto? ako by som najlepsie vedel urcit?
ako nahle som znizil takty cpu na 3.2 pri 1.3Vcore + hawk na podtaktoval na 900MHz pri 1025V vsetko ide pekne plynulo, sviznost hry je o 100% lepsia
no tak v tom pripade to bude vec konkretne BF3 alebo novych ovladacov, pokial som mal 275.33 tak nebol problem na ziadnej hre pri frekvencii 1GHz na jadre a vcore 1050mVtoto je mysllim blbost,ty si akoze myslis ze ti tam proste v spravnu chvilu privadza zdroj maly prud vsak ?to by ti potom padalo..mozno pisem blbosti
Davno som cital,ze ak je grafika prilis pretaktovana tak moze robit chyby vo vypoctoch,tie sa potom pomocou roznych mechanizmov musia opravovat a cele procesy sa musia opakovat..preto ti zrejme pada fps
no ak mam na defalut 900mhz a 1037mV tak pada musim zvyšiť Voltaž až na 1075mV vtedy to nepada takže pomôže mi ten Bios nejako ?bladejac napísal:ked ti to v BF3 nepada tak nie