Zdravím,
mám nasledovný problém a už začím byť zúfalý... Potrebujem dostať kontakty z Nokie 6300 do PC, tam ich pridať do outlook-u a následne to synchronizovať s iTunes a všetko to dostať do iPhonu. Problém však nastal hneď ako som chcel dostať kontakty do Outlook-u. Z Nokia PC Suite som vydoloval kontakty vo formáte .csv (hodnoty oddelené čiarkou), keď ich však chcem importovať do outlook-u tak vždy na mňa vyskočí takáto tabuľka:
Tak som skúsil druhý postup, prekopíroval som všetky kontakty z Nokia PC Suite priamo do PC vo formátoch .vcf (každý kontakt samostatne, takže mám 696 jednotlivých súborov) ďalší problém je ich dostať do outlook-u, pretože to ide iba po jednom, nedajú sa tam pridať naraz, každý jeden musím vždy otvoriť a následne potvrdiť a toto sa mi naozaj nechce robiť 696 krát.
Poradťe mi prosím nejaký jednoduchší postup. Existujú aj rôzne programy na hromadné pridávanie .vcf súborov do outlook-u, ale všetky sú spoplatnené a ich free verzie pridajú len 5 kontaktov...
Ako dostať hromadne kontakty do outlook-u ?
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Re: Ako dostať hromadne kontakty do outlook-u ?
a preco ides cez outlook? Csv import ti nefunguje?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Re: Ako dostať hromadne kontakty do outlook-u ?
Ten .csv import som neskúšal, nevedel som že niečo také existuje. Musel som ísť cez outlook, pretože tam som mal časť kontaktov ktoré som chcel spojiť s ostatnými. Problém som už ale vyriešil, ručne som si odklikol každý jeden kontakt
Spoiler: ukázať