caute
mam roccat kone v.2 ...pouzival som drivre 1.29/1.32
dneska mi vsak po spusteni windowsu (7/32bit) vyhodilo ze chce updatnut FW...tak som klikol na ok a uprostred updatu mi vyhodilo okno "update fail" a myska odvtedy nejde....
reaguje na zapojenie ale nespusti sa...teda typujem ze je v dakom servisnom mode...
vie niekto ako by som ju dokazal ozivit? ...googlil som co sa dalo ale bez vysledku....
mysku reklamovat nemozem kedze je kupovana na e-bay asi pred rokom...
Roccat Kone problem
- Willy
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 06. Aug, 2005, 20:00
Roccat Kone problem
CPU: AMD FX-4100 | MB: ASUS M5A78L LE | GPU: Zotac GTX550Ti | RAM: 2x4Gb Kingston HyperX 1866MHz | HDD: WD 1Tb | SSD: OCZ Vertex 3 120Gb | SC: Xonar U3 | LED: ASUS 22" | PS: 530W
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Roccat Kone problem
A postupoval si spravne ? lebo tam treba dodrzat urceny postup nie ze len kliknes instaluj a je to.
Zapni dalsiu mysku, odinstaluj ovladace, stiahni nove a ked ich budes mat potom mozes aj firmwer
Zapni dalsiu mysku, odinstaluj ovladace, stiahni nove a ked ich budes mat potom mozes aj firmwer
Spoiler: ukázať
- Willy
- Nový používateľ
tam nieje ziaden specialny postup nato...driver sa nahra...restartne sa komp...spusti sa driver a ten pred spustenim vyhodi ze myska (ak nieje updatnuta) potrebuje update....tam je napisane ze sa snou nesmie hybat a nesmie sa vypnut prud....vsetko som splnil
co viem ze roccatka nefunguje ked su nahrate logitech drivre (mam MX518ku)...no tie nemam nahrate proste cisty system len z windowsackymi drivrami....ktomu mam novy HDD takze nanom ani predtym nebolo nic nahrate....
skusal som mysku instalovat aj na 2 notebookoch ktore poznali len toachpad....bez uspesne...na mojom notebooku kde som ju mal nahratu a fungovala...takties nereaguje
driver dokazem spustit maunalne...je tam funkcia ze ukaze aktualne nahraty SW a FW...no a ukazuje to dost haluze...
1.29/1.32 - 1.29/0.00
1.41/1.41 - 1.41/1.00
1.42/1.41 - 1.42/1.00
co viem ze roccatka nefunguje ked su nahrate logitech drivre (mam MX518ku)...no tie nemam nahrate proste cisty system len z windowsackymi drivrami....ktomu mam novy HDD takze nanom ani predtym nebolo nic nahrate....
skusal som mysku instalovat aj na 2 notebookoch ktore poznali len toachpad....bez uspesne...na mojom notebooku kde som ju mal nahratu a fungovala...takties nereaguje
driver dokazem spustit maunalne...je tam funkcia ze ukaze aktualne nahraty SW a FW...no a ukazuje to dost haluze...
1.29/1.32 - 1.29/0.00
1.41/1.41 - 1.41/1.00
1.42/1.41 - 1.42/1.00
CPU: AMD FX-4100 | MB: ASUS M5A78L LE | GPU: Zotac GTX550Ti | RAM: 2x4Gb Kingston HyperX 1866MHz | HDD: WD 1Tb | SSD: OCZ Vertex 3 120Gb | SC: Xonar U3 | LED: ASUS 22" | PS: 530W
-
- Pokročilý používateľ
Po aktualizovani FW treba mysku vytiahnut a znova zapojit ked ta instalacka vyzve ze to mas urobit. Tak som aktualizoval moju Kone+
Ked uz nevies co skusit, kontaktuj vyrobcu. Oni isto budu vediet co robit len im to musis dobre vysvetlit co sa stalo a co si skusal ...
Ked uz nevies co skusit, kontaktuj vyrobcu. Oni isto budu vediet co robit len im to musis dobre vysvetlit co sa stalo a co si skusal ...
- Willy
- Nový používateľ
pisal som tam...dali par rad....ktore som aj bez ich pomoci spravil....
vycistit registre, reinstalovat drivre, skusit downgrade
tak isto som sa niekde docital ze pri update nemoze byt zapojena ina mys okrem roccatky....lenze bez mysky nedokazem spustit ten update...
vycistit registre, reinstalovat drivre, skusit downgrade
tak isto som sa niekde docital ze pri update nemoze byt zapojena ina mys okrem roccatky....lenze bez mysky nedokazem spustit ten update...
-
- Pokročilý používateľ
Da sa spustat aj cez klavesnicu, len to nieje take lahke. Je to kombinacia klavesy TAB a sipok. Pochybujem, ze by ti niekto iny ako sam vyrobca vedel poradit co robit ...
No tie rady su len tak do vetra, isto asi nevedia co robit ... asi nikto takyto problem este nemal
No tie rady su len tak do vetra, isto asi nevedia co robit ... asi nikto takyto problem este nemal