vypinanie hdd uprostred hrania
vypinanie hdd uprostred hrania
Zdravim, mam 500gb seagate baracuda (nejaku certified repaired verziu) od zaciatku od kupy mi ten disk sem tam pri zapnuti pc nacitava aj na 2-3x (natiahne ho a potom vypne) - to mi nevadilo, ale najnovsie mi pri novsich hrach uprostred hrania ten disk vypne, pc mi zmrzne (neprijemny zvuk) samozrejme modra obrazovka a komp resetne a pritom pocujem ako disk znova natahuje jak pri zapnuti . Co s tym? Volal som s typkom co s tym robi a kupoval som cez neho a rozpraval, ze taku chybu tazko zreklamuju.. poradte mi, dik.
Spoiler: ukázať
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Re: vypinanie hdd uprostred hrania
Podobne veci sa stavaju aj v pripade nestability pri pretaktovanych pc. Ak mas "nieco" pretaktovane, skus vratit na stock hodnoty.
Niektore dosky sa pri pretaktovani cpu pri starte viackrat zapnu/vypnu - minimalne co si pamatam dosky pre Core2 procesory.
Samozrejme skontroluj SMART hodnoty disku.
Niektore dosky sa pri pretaktovani cpu pri starte viackrat zapnu/vypnu - minimalne co si pamatam dosky pre Core2 procesory.
Samozrejme skontroluj SMART hodnoty disku.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
sice blbe pripomienka, ale aj tak. je disk dobre pripojeni?
jj pripojeny je spravne dokonca som skusal menit aj kable.. nic.. teraz som nainstaloval win na druhy disk tak uvidim ci to robi aj na nom .. dam vediet
Dobré by bolo otestovať disk v druhom pc. Problém môže byť aj v radiči na doske - prípadne na tom istom radiči vyskúšať iný disk.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ta modra obrazovka je dolezita. co ti pise?
aky mas zdroj?
aky mas zdroj?
noo trosku som znizil voltaz ramiek + rovnakym mensim stupienkom zvysil voltaz cpu a uz to neurobilo, dohral som celu hru bez jedineho restartu .. btw aj na druhom hdd mi to robilo na povodnych voltazach..