Očakávana hra Sonic Generations pre PC vyšla 4. Novembera 2011, ide o hru s obľúbeným maskotom firmi SEGA, modrým ježkom Sonicom, SEGA túto hru vydala aj pri príležitosti osláv 20 narodenín modrého ježka, ide o nový diel, ktorý sa vracia späť ku koreňom série vďaka prepínaniu medzi pôvodným 2D (hra za klasického Sonica) pohľadom a novým 3D (hra za moderného Sonica).
V hre nechýba aj originálna hudba z 16-Bitovej konzoly SEGA Mega Drive/Genesis a taktiež prepracované pôvodné zóny (levely) ako Green Hill Zone (Sonic The Hedgehog 1)(1991), Chemical Plant Zone (Sonic The Hedgehog 2)(1992), Sky Sanctuary Zone (Sonic 3 & Knuckles)(1994) z originálneho Sonica z 90 rokov a taktiež ďalšie levely z novších dielov hry.
Sonic Generations
Sonic Generations
Spoiler: ukázať
Re: Sonic Generations
Je az pozoruhodne, ako dlho dokaze sega drzat pri zivote Sonica. Ja som mal Segu Mega Drive 1 - to je este ta prva, co mala obdlznikovy tvar, gamepad mal len tlacitka ABC (novsi mal XYZ) a sedy Start button. A samozrejme nechybal Sonic 1, casom som si dokupil Sonic 2 a Sonic 3, ktory uz vedel ukladat pozicie. Sonic&Knuckles sa mi nepodarilo zohnat, tu si sused zohnal zo svajciarska a nechcel mi ju pozicat. To boli casy Tuto hru si musim vyskusat, ale obavam sa, ze na povodne diely sa to nechyti, staci mi, ked si to porovnam s tymi chabymi pokusmi o 3D Sonica.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tak Sonic je stále maskot firmi SEGA a len tak nahradiť úspešného, overeného, obľúbeného maskota, tak to by nebolo veľmi správne a logické, Sonic je už pevne zakorenený a je prepojený so SEGOU už viac ako 20 rokov. Sonic je odvekým priamym konkurentom Super Maria od Nintenda a Nintendo tiež dodnes Super Maria vydáva a má ho za maskota.
Najväčšiu slávu mal Sonic v 90 rokoch, hneď keď vznikol v 1991 na 16-Bitovej SEGA Mega Drive (Genesis) a vlastne to všetky diely Sonic The Hedgehog 1 (1991), Sonic The Hedgehog 2 (1992), Sonic The Hedgehog 3 (1994), Sonic & Knuckles (1994) a taktiež Sonic The Hedgehog CD (1993) na SEGU MEGA-CD, najlepšie boli tieto spomenuté 2D diely s príchodom 3D konzol a 3D dielmi Sonica to až také nebolo, ale nový diel Sonic Generations práveže sa vracia späť ku klasickému 2D zobrazeniu a snažili sa, aby výchadzal aj z pôvodných dielov zo SEGY Mega Drive.
Fanúšikovská stránka venujúca sa práve najúspešnejším 2D Sonicovým dielom z Mega Drive: http://soniczone0.com/
Najväčšiu slávu mal Sonic v 90 rokoch, hneď keď vznikol v 1991 na 16-Bitovej SEGA Mega Drive (Genesis) a vlastne to všetky diely Sonic The Hedgehog 1 (1991), Sonic The Hedgehog 2 (1992), Sonic The Hedgehog 3 (1994), Sonic & Knuckles (1994) a taktiež Sonic The Hedgehog CD (1993) na SEGU MEGA-CD, najlepšie boli tieto spomenuté 2D diely s príchodom 3D konzol a 3D dielmi Sonica to až také nebolo, ale nový diel Sonic Generations práveže sa vracia späť ku klasickému 2D zobrazeniu a snažili sa, aby výchadzal aj z pôvodných dielov zo SEGY Mega Drive.
Fanúšikovská stránka venujúca sa práve najúspešnejším 2D Sonicovým dielom z Mega Drive: http://soniczone0.com/
Krabicová verzia Sonic Generations príde na trh v európe 25 novembra, zatiaľ sa predáva iba verzia, ktorá sa dá stiahnuť na digitálnych službách ako Steam.
http://store.steampowered.com/app/71340/
http://store.steampowered.com/app/71340/
za tu cenu... dakujem, neprosim
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Cena už aj klesla výrazne, je to pomerné nová hra, tak čo by si čakal Ostané hry majú aké ceny ? táto má byť výnimka ?
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
no pozrel som si videa a vyzera to naozaj paradne. je to styl, ktory ja oblubujem
skoda ze rayman (hlavne rayman 3: hoodlum havoc) od ubisoftu sa nedocka takehoto fajnoveho pokracovania..
skoda ze rayman (hlavne rayman 3: hoodlum havoc) od ubisoftu sa nedocka takehoto fajnoveho pokracovania..
Tak je to plošinovka a to rovno v 2D aj 3D, je tam možnosť výberu medzi 2D a 3D zobrazením, výberom možnosti hrať za klasického Sonica v 2D alebo nového Sonica v 3D.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
tak to prepinanie si pozriem iba v takom 2d (aj ked 3d, proste pohlad stale z boku) by to bolo fajn..