Battlefield 3
Re: Battlefield 3
Killstreak by malo byť, keď zabiješ niekoľko protihráčov po sebe v krátkom čase. Proste taký masaker 

Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ano, mas pravdu. ked ich kosis rad radom. tusim je to piatych bez toho aby si zomrel...
no čo je killstreak viem, len som nevedel koľko killov a koľko streakov treba za kolo aby bola tá stuha... by som neveril, že bude taký problém nahrať jednu sprostú stužku 
EDIT: podľa čoho sa určuje skill v štatistikách? raz mám 270 a po jednom kole to klesne o 100

EDIT: podľa čoho sa určuje skill v štatistikách? raz mám 270 a po jednom kole to klesne o 100

Naposledy upravil/-a Ferdie v Ut 08. Nov, 2011, 23:08, upravené celkom 1 krát.
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
3x posebe battlfild prestal pracovat..boha jeho dneska si nezahram :/
Presny vzorec podla coho sa to pocita ti asi nikto nepovieFerdie napísal:no čo je killstreak viem, len som nevedel koľko killov a koľko streakov treba za kolo aby bola tá stuha... by som neveril, že bude taký problém nahrať jednu sprostú stužku

Dnes som napr. klesol zo 460 na 367

Mam taku otazku, hram pomerne dlho COD MW2 a momentalne zvazujem ci MW3 alebo BF3 ?
MW3 sa nejako velmi graficky dopredu nepohla a co som videl BF3 je to ine kafe.
No rozmyslam ako plynule to pojde na mojej grafike ?
Aby som nevyhodil peniaze za nieco co mi bude sekat kedze casto citam ze BF3 je narocnejsi na grafiku
MW3 sa nejako velmi graficky dopredu nepohla a co som videl BF3 je to ine kafe.
No rozmyslam ako plynule to pojde na mojej grafike ?
Aby som nevyhodil peniaze za nieco co mi bude sekat kedze casto citam ze BF3 je narocnejsi na grafiku
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ak hras na 17 monitore v 720p ci menej tak to pojde na low/medium detaily v pohode si myslim
ano na zostave v podpise, tak to je potom ok ak by to slo aj na mid.Mučo Mačo napísal:ak hras na 17 monitore v 720p ci menej tak to pojde na low/medium detaily v pohode si myslim
Skill level je vysvetleny na battlelog fore:Ferdie napísal:EDIT: podľa čoho sa určuje skill v štatistikách? raz mám 270 a po jednom kole to klesne o 100
• You gain/loose SL based on every confrontation with another player
• Killing a highly skilled enemy gives you more points than killing someone less skilled
• Points are not transferred from a player to another, they are simply added/subtracted based on the encounter and the SL of both parts (thus, after an encounter, one part may go up 50 points while the other loses only 20)
• The SL is used for matchmaking
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Combat Efficiency Pin je, ze 8 krat niekoho zabijes bez toho aby si umrel medzitym ty. Ale ked ta stale nezabiju a ty ich hej, tak ti pripocita dalsiu uz za nejake dalsie 3 killy. (ak som to nezrozumitelne vysvetlilFerdie napísal:môžte mi niekto povedať čo sú to tie killstreak bonuses? lebo už od včera mi chýba jedna stuha combat efficiency do medaily a ani za boha to neviem dať

už som to včera konečne nahral, takže už mám 5 medailí 

- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
da sa tu spravit anketa, kto za co hra? nech sa dozvieme statistiky oblubenosti jednotlivych class
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
dole v battlelogu, vedie assault 

- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
zvláštne že vedie assault, poväčšinou na serveroch vidim inžinierov
.. Asi mám na nich šťastie..