Battlefield 3
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield 3
podte aj na TS
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Sniper shotgun. No comment.
Na taku vzdialenost by ta ta brokovnica mala akurat tak posteklit a nie zabit.
Na taku vzdialenost by ta ta brokovnica mala akurat tak posteklit a nie zabit.
klasika, v BC2 to bol este vacsi extrem, tam sa s brokovnicou dalo aj snajprit
CPU: i3 2120 + Gelid Tranquillo + UCTB12P MB: ASUS P8Z77-V LX VGA: Sapphire HD 7770 GHz Edition RAM: 8GB Crucial DDR3 1600MHz HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB PSU: Arctic Cooling Fusion 550W LCD: Benq G2420HDBL Case: Fractal R3 + UCTB12P
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Skoda, ze sa neda vybrat aj ina municia ... napr nie broky ale jedna velka gula ... cize na vatcsiu vzdialenost. Broky ... to by malo lietat vsade a v skutocnosti je velmi pravdepodobne ze by s tym daco na 100m trafil alebo zabil.
Takato super ucinna brokovnica je aj v BC2, len namierit na hlavu a presnejsie ako sniperka to je.
To ma aku optiku na tom ? Rifle scope ? ci je to niekto z DICE s 12x Ballistic ?
Takato super ucinna brokovnica je aj v BC2, len namierit na hlavu a presnejsie ako sniperka to je.
To ma aku optiku na tom ? Rifle scope ? ci je to niekto z DICE s 12x Ballistic ?
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
to je x6 scope, pouzivam ju na M416
- hulo92
- Pokročilý používateľ
tie smradlave beta ovladace si nedavajte!!! dnes som spustil hru na stvrty krat a padaju... a loading mapy je hadam dva krat taky dlhsi. idem znova na 286.62 s ktorymi nebol ziadny problem...
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
ja zase chvalim,sice hral som iba par kol ale vsetko postarom akurat citelne mam zvysene fps
- hulo92
- Pokročilý používateľ
po ich odinstalovani mi uz nejde zvuk v hre, dakujem nvidia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
haha to mas za to, ze si ich vymazal
j ten loading je hrozne dlhy ... najdlhsi bol vcera vecer ked sa nahravalo Metro a ked uz nacitalo tak zacalo nahravat Bazar
Budeme cakat 5 minut kym sa nacita mapa ? velmi pekne dakujem
Admin by mohol dat hlasovat ci ludia chcu zmenu alebo aku mapu by mal dat a nie co admin chce ... takych tup... neznasam.
j ten loading je hrozne dlhy ... najdlhsi bol vcera vecer ked sa nahravalo Metro a ked uz nacitalo tak zacalo nahravat Bazar
Budeme cakat 5 minut kym sa nacita mapa ? velmi pekne dakujem
Admin by mohol dat hlasovat ci ludia chcu zmenu alebo aku mapu by mal dat a nie co admin chce ... takych tup... neznasam.
vieš koľko vecí by admini radi spravili ? ale bohužiaľ nikto nevydal nástroj na správu serverov teda myslím nejaký normálny funkčný a kde sa dá dokonca aj niečo nastaviť a server si to aj zapamätá
- hulo92
- Pokročilý používateľ
takze podelim sa so svojim delikatnym problem s vami, mozno mi niekto pomoze. po nahodeni novych beta ovladacov mi v hre dva krat spadli. tak som ich dal do prdele a nahodil som znova stare. a tu je pes zakopany, nejde skoro zvuk. dam repraky na max a ledva pocujem zvuk v hre. v instalaci sam daval cisto len ovladac nic ine. v zvukovom ovldaci problem nebude kedze vo wine a v inych hrach ide zvuk normalne. dakujem za radu...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
skusal som reinstall, tak skusim teraz ten repair...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ale v inych hrach a vo wine zvuk v pohode... neviem ci to bude zvuk. ovladacmi