Malo to byt rozuzlenie celej, nieco co nam odpovie na vsetky otazniky v tomto filme a svoju ulohu..... to nesplnilo. Rovno mozem povedat ze ak mate radi tony krvy, creva a ja neviem co este tak sa vam film bude pacit. Ale ak patrite ku skupine (ako aj ja) ze od filmu cakam logiku, napetie tak sa asi aj skoda pozerat. Co diel tak seria bola horsia, ale toto uplne prehnali. Vytratila sa skoro cela pointa preco Jigsaw daval to zname Live or die, make your choice. Sice tu uvidime ze ludia maju ako tak navyber ale v celom filme je citit ze je kladeny velky doraz na brutalitu a prelievanie krvy ako vypracovanie nejakeho zmysluplnejsieho deja. Z detektiva Marka Hoffmana sa stanie zabijak, ktory s nozikom v ruke vyzabija celu policajnu stanicu. Sice im dal na vyber (akoze na oko srpavit z toho make your choise) ale ako taky patolog mohol ovplivnit tento vyber fakt nechapem.
Koncom by som povedal ze to co nas malo prilakat na tento film bolo rozuzlenie celeho filmu. Toho sa aj divak docka, asi v poslednych 5 minutach v rychlosti blesku sa par skladaciek da dokopy.
Moje hodnotenie 3/10 len za to ze sa v cene objabil Tobin Bell a dal filmu aspon trochu nadej, inac to nebolo ani filmove B-ecko ale snad F-ko
SAW 3D
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Re: SAW 3D
a to som chcel ísť na to do iMAXu . 3D bolo spracované na akej úrovni ?
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Saw bol naj prvy diel, este druhy sa dal pozerat ostatne su nechutne krvaky o nicom
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
3d je akurat tak v nazvefoboss napísal:a to som chcel ísť na to do iMAXu . 3D bolo spracované na akej úrovni ?
za kupu listka to ani nestoji
newmi: jj, ale tak slubovali vyriesenie celej skladacky a cakal som teda ze po tych 4 prepadovych dielov sa posnazia naozaj vyplodit nieco co bude mat halvu a petu. Namesto toho sa nam dostala pod ruky prekrvavena hatlanina, bez znamky a snahy co i len trochu vyzdvihnut povodnu myslienku SAW. Fail roka tento film
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
saw uz je takovej o nicem. Ty první díly me docela bavili ale ted uz vubec.