ahojte, kamarat si kupil Iphone 4. potrebuje prekopirovat kontakty z nokie. Ja som spravil zalohu na kartu a stiahol som si ich do PC. Len neviem ako ich teraz dostanem do mobilu. kontakty mam ulozene vo VCF
Dakujem za kazdu radu
Iphone 4 kontakty
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Iphone 4 kontakty
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Re: Iphone 4 kontakty
Presne toto som riešil ja pred pár týždňami...
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 36&t=80783
Kontakty sa dajú dať do iPhonu ľahko, najjednoduchšie je ak si dáš všetky kontakty do Outlok-u následne pri synchonizácií telefónu v iTunes iba zaškrkneš aby sa kontakty synchronizovali s Outlook-om a máš to. Ja som mal však najväčší problém dostať kontakty do Outlook-u...
Snaď som ti niečo pomohol
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 36&t=80783
Kontakty sa dajú dať do iPhonu ľahko, najjednoduchšie je ak si dáš všetky kontakty do Outlok-u následne pri synchonizácií telefónu v iTunes iba zaškrkneš aby sa kontakty synchronizovali s Outlook-om a máš to. Ja som mal však najväčší problém dostať kontakty do Outlook-u...
Snaď som ti niečo pomohol
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
ok diki. skusim ked budem v praci. akoze nechapem ako je mozne ze sa nedaju skpirovat kontakty z pametovej karty
este sa chcem spitat , kontakty mam v tom vcard. tie idu nahrat do outlooku?
este sa chcem spitat , kontakty mam v tom vcard. tie idu nahrat do outlooku?
- Martin2195
- Používateľ
Ano idú, ale len po jednom, teda aspoň mne išli len po jednom Existujú aj rôzne programy ktoré ti ich dokážu hodiť do Outlook-u viac naraz, ale sú platené a ich free verzie to tam sypú po 5 kontaktoch...
Keby si dokázal vydolovať kontakty vo formáte .csv (hodnoty oddelené čiarkou - jeden súbor obsahuje všetky kontakty). Do Oulook-u to dostaneš cez Súbor->import a export->import z iného programu alebo súboru a tam zvolíš hodnoty oddelené čiarkou. To je asi najjednoduchšie. Mne to však hádzalo nejakú chybu pri preklade, možno budeš mať viac šťastia...
Keby si dokázal vydolovať kontakty vo formáte .csv (hodnoty oddelené čiarkou - jeden súbor obsahuje všetky kontakty). Do Oulook-u to dostaneš cez Súbor->import a export->import z iného programu alebo súboru a tam zvolíš hodnoty oddelené čiarkou. To je asi najjednoduchšie. Mne to však hádzalo nejakú chybu pri preklade, možno budeš mať viac šťastia...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
fuu, tych kontaktov mam 960, ako hadzat ich po jednom to ma asi slahne
- Martin2195
- Používateľ
Skús ich vytiahnuť z mobilu vo formáte .csv, možno ti to bude fungovať a pridajú sa ti všetky naraz. Vytiahni to cez Nokia PC Suite, daj ich exportovať a zvoľ .csv potom to len pridaj do Outlook-u tak ako som písal vyššie.