AMD Athlon 64 3400+ teploty
AMD Athlon 64 3400+ teploty
Čaute kupil som tento CPU a má cca 55° core má okolo 60, nieje to vela ? Nemám tam vobec pastu, akurát na chladiči je kusom stvrdnutej inak nič, aké by mal mať tento cpu teploty ? malo by vobec vyznam kupovať pastu ? alebo sú tieto teploty v KLUDE normálne ?
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: AMD Athlon 64 3400+ teploty
Jasne ze tam musi byt pasta. Tie teploty by boli normalne v zatazi, urcite nie v klude. Vymen pastu.
tolko vela by spravila tá pasta ? a ešte prosim ťa nevieš nejaký program, ktorý si aj zapametáva max teploty ? skušal som Real temp, ale tam mi vyhodí nejaký problém pri spustení.
Tá pasta odvádza teplo z procesora do chladiča a chladič do skrine, takže tá pasta toho urobí dosť.
Spoiler: ukázať
po záťaži, klesne teplota jadra na napriklad 55° a teplota povrchu CPU je 57° proste viac ako teplota jadra, nemôže byť, že chladič mi ho zohrieva ?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ano pasta spravi vela.Tibess napísal:tolko vela by spravila tá pasta ? a ešte prosim ťa nevieš nejaký program, ktorý si aj zapametáva max teploty ? skušal som Real temp, ale tam mi vyhodí nejaký problém pri spustení.
Vyskusaj HWmonitor.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Core temp je vhodny pre starsie Athlony. Teplota jadier klesa/stupa rychlejsie ako teplota CPU, tam je cidlo bohvie kde (ja to neviem). Jadro sa rychlo zohreje aj ochladi, preto mas po zatazi vyssiu teplotu CPU.
Aj ked tam mas original box chladic tak je to vela, skus vymenit pastu. V klude by si mal mat do 40 stupnov. Presnost cidiel ber s rezervou.