čo sa mňa týka biosy na prd najhoršie z trojice asus, msi, gb
s1366 relatívne často bugoval zo svojím dualbiosom
možno nakoniec aj tak vezmem GB
hádam neobanujem,konečne sa rozhodnem až po reálnych cenách, a takmer na isto sa budem snažiť vyhnúť vetrákom takisto PCI je nutnosť kôli zvukovke
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
Ja som chcel len vediet kedze mam dosku od GB a uzitocnych informacii nieje nikdy dost.Musim zaklopat,nemal som s doskou este ani najmensi problem.Tiez sa budem este rozhodovat ale zatial mam na plane GB.
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
folding
som to písal asi 100x nijaké iné argumenty niesú
+- aj čakám že na tom zase vydržím ako na 920 aspoň 2 roky
na hry je úplne k ničomu, resp nič čo by nemal SB
naposledy som taký drahý upgrade robil ked som kupoval PIII, to bolo 23000sk aj z doskou