Tieto drivre mám. Ale teraz sa mi stalo niečo divné. Zapol som GTA IV a po chvíľke hrania sa mi karta hodila do 2D modu na 405MHz. A ani po vypnutí hry a znova zapnutí sa to neopravilo. Skúsim reštart PC, ale ak to spraví znova, tak nechápem, čo tomu môže byť...
EDIT:
No a znova. Teraz však po dlhšej dobe ako predtým. Ale tentokrát sa mi karta hodila normálne do default nastavení a hra bežala ďalej. Tak neviem, či zdvihnúť napätie, alebo sa na to taktovanie rovno vykašľať

EDIT2:
No a dneska ráno znova. Mal som aj zvýšené napätie na 1,113V a aj tak sa mi to zrazu hodilo na 405MHz. Predtým ako sa to stalo, začala sa nejako moc hriať grafika, lebo vetrák sa rozbehol na 78% a teplota bola na 89°C. Zrejme tá grafika nemá rada teploty nad 90°C. Tak skúsim ešte inak nastaviť fan, aby agresívnejšie chladil, ale to už bude asi zvukovo nepríjemné

EDIT3:
Tak som upravil chladenie, aby fan viacej chladil pri vyšších teplotách a znížil napätie znova na 1,1V. V GTA to už išlo pekne ako má

Lenže zapol som F1 2010 a tam mi to aj tak padalo a podtaktovalo sa to na defaultné hodnoty. Tak som celé OC zrušil.

Ak má niekto nejaký nápad, že čo s tým, tak napíšte, budem len rád