Battlefield 3
Re: Battlefield 3
Noo, je ich tam 526 Ale prečo? Ja si ani nepamätám, ako to bolo, lebo som proste len behal a strieľal
Spoiler: ukázať
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Touto kombináciu mám už cez 600 killov..DoGy13 napísal:Ja som niečo podobné mal včera
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba ... 352207410/
SCAR-H a IRNV
Ale ako som získal Service Star na engineera, tak som prešiel na supporta
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
No ved to, teraz uz to ukazuje inak, ale povodne tam bol len 1 ticketDoGy13 napísal:Noo, je ich tam 526 Ale prečo? Ja si ani nepamätám, ako to bolo, lebo som proste len behal a strieľal
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Aha, no ale tak to tam muselo byť predtým zle Lebo hentam sme ich drtili, mali maximálne vždy len jednu vlajku
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
nezistil este nikto ako rozbehat nastavenia akcii na tlacidla mysi?
Akých akcií na tlačidlá myši? Skús trošku upresniť, čo chceš nastaviť.
ak myslis take ze noz, granat, prepinanie zbrani, zmena sedadla v technike tak to funguje...
mne co "nefunguje" (blbne) je ze ak pridelim jedno tlacidlo napr. na noz a potom si ho zmenim na granat tak ostavaju pridelene na obe polozky a potom to ide nahodne, bud hodi granat alebo pouzije noz
Nie je tam niekde nejaky config kde by so si to mohol rucne zmazat?
mne co "nefunguje" (blbne) je ze ak pridelim jedno tlacidlo napr. na noz a potom si ho zmenim na granat tak ostavaju pridelene na obe polozky a potom to ide nahodne, bud hodi granat alebo pouzije noz
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Počkaj...vám funguje pridavanie noza, granatov atd...na tie bocne tlacidla na mysi?Pretoze to mna riadne sere, pretoze mne to nejde....
To je úplne jednoduché a aj to tam píše Stačí, keď to, kde to chceš zmazať označíš a dlhšie podržíš ESC. Vedelo sa mi to párkrát zaseknúť, ale po znovuspustení hry to išloSky napísal:ak myslis take ze noz, granat, prepinanie zbrani, zmena sedadla v technike tak to funguje...
Hej ide to Na koliesku mám knife, čiže MB3, na MB4 granát a na MB5 tretiu zbraň, napríklad granátomet Ono je to možno tým, že tej hre niekedy šibe a nechce dobre fungovať settingsArAsHiT napísal:Počkaj...vám funguje pridavanie noza, granatov atd...na tie bocne tlacidla na mysi?Pretoze to mna riadne sere, pretoze mne to nejde....
mne to tiež nešlo a pritom je to úplne jednoduché musíš akurát kliknúť do políčka mouse (stredný stĺpec) keď chceš nastaviť niečo na myš
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
dnes prvy ban, trosku som sedel v humweem rusaci asi trochu zragovali
jop, funguje, dakujem... ani teraz som si nevsimol kde to je napisaneDoGy13 napísal: To je úplne jednoduché a aj to tam píše Stačí, keď to, kde to chceš zmazať označíš a dlhšie podržíš ESC. Vedelo sa mi to párkrát zaseknúť, ale po znovuspustení hry to išlo
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,