The Elder Scrolls V:Skyrim
Re: The Elder Scrolls V:Skyrim
ja som 33lvl a skoro všetko šlo do sneaking, pickpocketing a kúziel, len ma boha zaujíma, že keď je teoretický maximálny level 70, tak ako do riti získam všetky perky, šak nemám poriadne ani 1/8nu :/
.
vsetky perky neziskas, v tom to je, ze si musis vybrat iba jednu oblast, vsetky mat nemozes
Spoiler: ukázať
Potešujúca novinka - pripravuje sa veľký patch
NB: Microsoft Surface Laptop 7
Vyborne, uz aby bol vonku. Cim dlhsie hram tym viac chyb, ale nastastie nic strasne ako napr. Gothic...
A ku skillom a levelu... Neviem presny postup, ale treba sa nechat zatknut, klesne skill a potom ho znovu vylevelit, alebo ako to je... Uz v oblivione tak dosahovali velmi vysoke levely.
A ku skillom a levelu... Neviem presny postup, ale treba sa nechat zatknut, klesne skill a potom ho znovu vylevelit, alebo ako to je... Uz v oblivione tak dosahovali velmi vysoke levely.
SFF1 - Ryzen 9 5900X + NH-U12A, MSI B550i, 32GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, NR200P, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF2 - Ryzen 7 2700, MSI GTX970, Raijintek OPHION EVO SFF3 - Intel i7 8700k, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF2 - Ryzen 7 2700, MSI GTX970, Raijintek OPHION EVO SFF3 - Intel i7 8700k, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
10/10Ve svých nejhorších chvílích Skyrim klopýtá o popletenou umělou inteligenci, pády na desktop a nedomyšlený inventář. V těch nejlepších je novodobým králem žánru.
games.cz
http://games.tiscali.cz/recenze/the-eld ... enze-57615
Viete mi povedat,preco mam len jeden hlas aj ked som uz zabil dvoch drakov,vratane toho na na zaciatku..
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Chalani, ako vypnem VSync?
iPresentInterval=0 mam uz v SkyrimPrefs.ini a stale to je na 60FPS
iPresentInterval=0 mam uz v SkyrimPrefs.ini a stale to je na 60FPS
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
vloz to do Skyrim.ini do sekcie displej
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Diky mam
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Okt, 2010, 14:45
Na to aby si začal používať hlasy(shouts) potrebuješ 2 veci:Mučo Mačo napísal: Viete mi povedat,preco mam len jeden hlas aj ked som uz zabil dvoch drakov,vratane toho na na zaciatku..
1. dračiu dušu - získaš zabitím draka
2. nejaký ten hlas - dajú sa nájsť vo viacerých dungeonoch alebo ked začneš plniť hlavný príbehový quest tak ti npc aj niektoré lokácie odporučia, kde sa dá taký shout nájsť, prípadne ťa nejaký ten hlas naučia
kto uvadzam do spoileru:
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no uz som na to prisiel aj sam..aj tak dik
Keď ma naháňajú vojaci z jedného mesta, ako dlho sa tam nemôžem objaviť, aby na mňa zabudli ?
Tak je asi dosť blbé, keď som si na seba poštval jedno mesto, v ktorom mám quest, čo ? A sám ich všetkých nepobijem. Keď pôjdem do väzenia, tak mi zasa zoberú všetky zbrane. Takže asi jediná možnosť. Hrať odznova.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
zbrane si volakde uloz nie ? daj sa zavriet bez nich