Zdravim.. dnes som skladal novy PC a po zapnuti vsetko funguje.. vsetko ide tak ako ma az na zvukovy vystup na prednom panely ...
Kabel ktory v bedni ide z toho vystupu HDAUDIO je zapojeny tam kde ma byt na 100000% ... a stale to nehra... ide z neho aj kabel AC97 ale vraj to s tym nic nema spolocne ... tak teraz neviem ze co :/ ovladace su nainstalovane zvuk zo zadu ide ...
a je tu este jedna vec ktora mozno s tym nieco ma ... v bedni ide z toho panela takisto jeden konektor ktory nieje typu ako napr to HDAUDIO ale je to vacsi konektor bielej farby a su v nom iba 2 hrubsie PINY ... na doske som ani taky konektor kde by sa to dalo zapojit nenasiel tak neviem co s tym :/
dakujem.
Predny panel - zvuk. Nejde
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Re: Predny panel - zvuk. Nejde
doska? skrinka? foto?
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
nekompatibilita toho vystupu dosky a skrinky - to je celkom caste, ale vacsinou to hra aspon nejako
alebo zle zapojenie
alebo zle nieco v tej skrinke
alebo to je zakazane v biose
alebo zle zapojenie
alebo zle nieco v tej skrinke
alebo to je zakazane v biose
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- _Ludo_
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Jún, 2010, 12:13
Na starej skrinke mi predny panel slapal len cez AC'97. Bolo to treba nastavit aj v BIOSe.
No predny panel ide co sa tyka Ledky, USB, Vypinacov .. len ten zvuk nejde... foto jedine len toho kabla ktory neviem ze načo je :
http://i40.tinypic.com/2806s0n.jpg
doska msi P67-C45 B3 ... skrina CoolerMaster Elite 370.
http://i40.tinypic.com/2806s0n.jpg
doska msi P67-C45 B3 ... skrina CoolerMaster Elite 370.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
tak to je molex konektor na nejake napatie...najpravdepodobnejsie zapaja nejake osvetlenie
sak si zober manual od dosky a podla toho to zapoj
sak si zober manual od dosky a podla toho to zapoj
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
praveze v manuale na doske nevidim ani prd o tomto kabli.. su tam vsetky vsetky konektory este aj take ktore neboli pri doske ale tento tam nieje... a v manuali pri skrini z ktorej ten kabel ide je iba navod na zapojenie CPU, RAM, Grafiky .. a to je vsetko
ten na fotke predsa ide do molexu v zdroji.. ale pochybujem ze to ma nieco so zvukom.
skus zapojit ten ac97 konektor a v BIOSe tiez zapni AC97 namiesto defaultneho HD AUDIO
skus zapojit ten ac97 konektor a v BIOSe tiez zapni AC97 namiesto defaultneho HD AUDIO
Pripojim sa aj ja. Mam ten isty problem az na par rozdielov. Tiez to mam zapojene cez HDaudio ( v biose nastavene ) ked zapojim do predneho panelu nieco tak to v pc zdetekuje ze sa napojilo ale nejde zvuk vobec , mikrofon to iste + navyse mi nejde mikrofon ani vzadu , proste win to zisti ze sa zapojil ale zvuk nic (mic je v poriadku) ja uz neviem co mam spravit, skusal som rr win aj rr ovladacov
Ked som zistil ze mi to nejde tak som hned namiesto toho HD audio vopchal do dosky to AC97 ... neslo to... tak som to prepojil spet na HD audio a potom po par hodinach som zase skusil tam dat to AC97 ... ked nabehol win tak som tam vopchal sluchadla .. pustil youtube a slo to ... tak nechapem ze co mal pred tym za problem.. teraz to ide bez problemov ...