Saints Row: The Third
Saints Row: The Third
Nenasiel som tu tuto hru tak zakladam temu...co je toto za hra no nemam slov zabava zabava zabava...co dodat este aj pekna grafika
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Saints Row: The Third
No prave hram druhu cast (kupena na Steame za 3 Eura a nieco) a musim povedat, ze na GTA IV sa to hratelnostou nechyta. Uz sa tesim, kedy klesne cena tretieho dielu na Steam-e a kupujem. Inak celkom obstojne obstala v recenziach, na EG schytala 7/10, co je velmi dobre skore.
Spoiler: ukázať
no ja som tie starsie diely nehral tak nevem ake boli,ale toto nove je good a keby GTA V malo aspon takuto grafiku tak som spokojny
-takze hlavny pribeh prejdeny,a stale to bavi skvele moznosti vyberu viacerich koncov misii,a aj po prejdeni zostava vela vedlajsich zaujimavych misii, ale ten koniec psycho az do konca ,tejto hre kludne davam 10/10 nemam je co vytknut
-takze hlavny pribeh prejdeny,a stale to bavi skvele moznosti vyberu viacerich koncov misii,a aj po prejdeni zostava vela vedlajsich zaujimavych misii, ale ten koniec psycho az do konca ,tejto hre kludne davam 10/10 nemam je co vytknut
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
neviete preco v tom amm 10fps ked zacnem hrat? v menu 200fps
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
stavil by som sa ze je to tymto: fx6100
-
- Pokročilý používateľ
ano, mas pradu, je to buldozerom, ty Expert(cpu na hry nema velky vplyv a moja gtx570je ok podla teba?)
aky patch myslis icefire? verziu netusim,ale podla man to je novymi ovladacmi gpu, jeden mod to pisal na fore jednom. tak neviem ci mam dat starsie
aky patch myslis icefire? verziu netusim,ale podla man to je novymi ovladacmi gpu, jeden mod to pisal na fore jednom. tak neviem ci mam dat starsie
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Nový používateľ
lol ano moze to byt buldozerom. Kedze napriklad Deus Ex: Human Revolution nesiel (a mozno ani nejde) spustit na tomto CPU (pritom je to AMD hra).
Pokial mas warez nasa debata aj tak konci.
edit. tak som sa pozrel a uz vidim Saints Row na tomto liste problemovych hier pre buldozer...
a ze CPU nema velky vplyv na hry ty EXPERT, tak prave Saints Row je hlavne zavisle na CPU
Pokial mas warez nasa debata aj tak konci.
edit. tak som sa pozrel a uz vidim Saints Row na tomto liste problemovych hier pre buldozer...
a ze CPU nema velky vplyv na hry ty EXPERT, tak prave Saints Row je hlavne zavisle na CPU
-
- Pokročilý používateľ
no daj mi ten list probelmovych hier na buldozer joj rychlo
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Nový používateľ
Najdi si sam ty imbecil. Mozno na AMD alebo Saints Row forach... S tebou sa ale ja uz zahadzovat nebudem.
-
- Pokročilý používateľ
tie fora som dnes presiel a pisalo sa tam o ovladacoch na grafiku,ja chcem vidiet ten zoznam hier co si spominal a to slovo na Im... si nechaj.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Nový používateľ
Najdi si. Mne to ide s Quadom nad 30fps bez problemov. Have a fun a nabuduce sa rozmysli, ked chces pomoc ako sa k ludom spravas.
edit: btw to slovo na Im... lol, ved to nie je nadavka. tak neviem na co si to cenzurujes
edit: btw to slovo na Im... lol, ved to nie je nadavka. tak neviem na co si to cenzurujes
Naposledy upravil/-a david75sk v St 11. Jan, 2012, 19:14, upravené celkom 2 krát.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Stefan, myslim, ze to bude tym warezom (a dam za to ruku do ohna, inak by si sa nenechal nachytat patchom, kedze to Steam sam patchuje).
Spoiler: ukázať
ten procesor je pre tu kartu vo vela pripadoch doslova odpad, ale ci ide aj o tuto hru neviem.
-
- Pokročilý používateľ
skusim starsie ovladace a ten patch netusim kamo.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook