Takze hosi/hosky

tak ono je to tak, bohuzial aj mna to mrzi ale ovplivnit sa to moc neda, je to o ludoch, ja hravam jak cas dovoli predsa len robota a jedno s druhym nie vzdy je casu vela, tento vikend bol vynimka bo som nikde nebol a isiel som hore tusim o 3 rankyKlaboor napísal:Vobec nejde o prispevok. Ide o to ze tam nie su ludia
Som sklamany a znechuteny.
Je pravda ze 64ku server uz asi mat nebudeme, lebo na niektore mapy je to velmi vela hracov a je ta masaker. Niektore mapy su nehratelne s tolkym poctom hracov. Mapy su sice velke, ale pointy su velmi blizko seba.. A kedze tam budeme mat mix mode, 64 rush je tiez blbost. Pokial si dobre pametam, rushe mali byt len 32, aspon take boli informacie pred vydanim hry. Osobne 64 ani nehravam, lebo to uz nieje o skille ale o stasti a toto ma naozaj nebavi. Dalsia vec je, ze menime providera, lebo ten server z fakahedy nam stale padaKlaboor napísal:nie urcite nie s BF3 ale mali/maju 64 slotovy server a s tym asi sekli
Takze hosi/hosky.... Ideme s fearom na Pretaktovanie.sk. Pokusime sa to tam naplnit a urobit na skusku taky interktivny vecer s hlasovanim a zmene mapy a modu (normal, HC a pod). Pridte si zahrat a takisto sme aj na TSku v miestnosti pc.sk