ano na battlelegu chod uplne dolu a tam mas moznost vybrat jazyk. Je to uplne, uplne dolu, druhy riadok od spoduBrandoo napísal:Da sa zmenit jazyk v battlelogu na anglicky ? mal som po anglicky a po nainstalovani patchu mam cestinu.
Mal si nestabilnu gpuCougar napísal:...
Diki za radu vyskusam, ale asik az cez vikend. Tiez by som sa chcel spytat aku aplikaciu pouzit ked chcem osledovat vytazenie GPU, CPU a FPS zaroven. Dikesbugsy napísal:Skus vypnut firewall + antivirus ako aj vsetky ostatne nepotrebne aplikacie beziace na pozadi, chcelo by to taktiez este odsledovat zatazenie CPU v momente poklesu FPS, mozno to ma na svädomi nejaka aplikacia beziaca v pozadijurasko69 napísal: Zaujimave je, ze tu na fore pisali ze s gtx560 ti s 1GB VRAm to hraju na ultra detailoch, ze tych 25% Vram pamete urobil az taky rozdiel, ze ja to nespustim plynuko na low nastaveniach.
Tiez sa tu pisalo ze to facha lepsie ako beta. Caspian Border v bete mi isiel fajn, preco teraz nie.
no dufam ze to nejako rozbeham, inac to bolo vyhodenych 45 eur![]()
do novej grafarne urcite nejdem investovat, kedze tato nema ani rok.
Ak ma mate nejake typy sem s nimi. Dik.
toto sa vola ze stuttering, tipujem ze na 90% mas zaspnuty Vsync, pokial budes hrat s Vsync OFF mal by si to mat pekne rovne, ale neviem ako to je pri SLI ale pri single gpu je ta krivka rovna iba vtedy ked mas vsync vypnutu, pokial mam zapnuty vsync su tam frame dropy a krivka vytazenosti klesala tiez na nejakych 40, riesil som to tu, ked mas hentake repady tipujem ze sa ti dobre nehra leho prichadza k lagom v hre, kedy si pomalsi a zabiju ta skorej lebo tvoja reakcia je opozdena, ale hovorim o mojom pripade a single gpu, pri sli to moze byt inak, ale mne to vyriesilo vypnutie vsync a odvtedy to ide krasneH4wk napísal:No s pripojenim na server problemy nemam
Mne to zase dodrbalo FPS pri zapnutom SLI... dropy az na 25 fps ! a GPU vyuzitie je riadne sialene, skace ako divem pred patchom normalka 98-100% a teraz 40-98%..
Pevne verim, ze to teda fixnu..
http://i.imgur.com/KZZfg.png