Cafte
mam takyto problem a chcel by som sa opytat ci by tu niekto nevedel helfnut pripadne dat info
Fotak bol nejaky mesiac vypnuty a ked sa naposledy zapol tak na displeji neukazoval ziaden obraz ktory bol pred nim iba ciernu plochu.
OSD aj menu funguje normalne, displej je ok kedze zobrazuje skor nafotene zabery, mikrofon je tiez v pohode pretoze pri nahravani a prehravani videa zvuk pocut iba obraz nejde - stale tma.
pisal som to do troch servisov a zatial mam z dvoch odpoved:
Pro.Laika
Podla popisu pojde o chybu uzavierky v objektive , predpokladana cena za opravu je okolo 80 eur, samozrejme fotoaparat musime vidiet.
Foto-servis Horst Stefcik
Su dve moznosti,bud mate vadnu uzavierku,ktora sa po zapnuti ma otvorit aby mohol obraz dopadat na CCD snimac,cena75,-Eur
Alebo je vadny CCD snimac a ten zial nedostavam.
Aby som Vam vedel zavadu urcit,potrebujem fotoaparat na par sekund vidiet zapnuty,to nestoji nic.
Bohuzial som ale na tieto dva servisi cital len same zle veci
http://forum.grafika.cz/read.php?47,1539003,page=1
dik
Canon PS S2 IS
Canon PS S2 IS
Spoiler: ukázať
Re: Canon PS S2 IS
takze..
nastav iso najmensie, sprav foto, potom sprav iso najvecsie a sprav foto.. a vysledok ukaz...
pri cvakani aj pocuvaj ci vobec fotak nieco robi... take jemne lupkanie..
nastav iso najmensie, sprav foto, potom sprav iso najvecsie a sprav foto.. a vysledok ukaz...
pri cvakani aj pocuvaj ci vobec fotak nieco robi... take jemne lupkanie..
Ahoj
fotky v prilohe (vacsi subor ISO400 mensi ISO50)
skusal som pocuvat a je tam pocut take malinke cvaknutie/lupnutie vnutri ked stlacim spust.
na fotkach je vidno ze pri ISO 400 je sum celkom velky a pri 50 skoro nic ale neviem co to znamena.
fotky v prilohe (vacsi subor ISO400 mensi ISO50)
skusal som pocuvat a je tam pocut take malinke cvaknutie/lupnutie vnutri ked stlacim spust.
na fotkach je vidno ze pri ISO 400 je sum celkom velky a pri 50 skoro nic ale neviem co to znamena.
ok no a teda mam to dat opravovat alebo radsej dosetrit na novy nejaky ?
tieto S2 neboli zle. ale teraz sa uz neoplatia opravovat..
osobne by som ti odporucil popozerat po niecom "novom"
osobne by som ti odporucil popozerat po niecom "novom"