Modern Warfare III
Re: Modern Warfare III
ani ja som to tam nepostrehol
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
Máš pravdu, bolo to počuť, musel som vypeckovať repraky aby to bolo počuť. fakt sila
Spoiler: ukázať
- Pingu1nSVK
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Nov, 2011, 15:12
Seruste, piatok alebo pondelok mi dojde hra aj s myskou, tak potom si ma pridajte na Steame aby sme si spolu zahrali.... volám sa noobfromsvk
Battlelog:Pingu1nSVK
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
a takuto zabugovanu hru si kupili miliony ludi
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
lol to je sila na prvom videu ku koncu, to ho zabila ta zbraň, čo mu spadla na hlavu?
NB: Microsoft Surface Laptop 7
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
No to bol ten nozik, ktory donho hodil
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Prešiel som, zdalo sa mi to dosť krátke, aj keď to bolo také hutnejšie. Celkom som sa zapotil v tej misii s nemeckými tankami Ale príbeh je úplne na hovno - Američania si tých "verejných nepriateľov" hľadajú stále okatejšie; + keďže je to už tretí diel, sa mi to zdalo už dosť čitateľné - "teraz pôjde cinematic", "Price to prežije a zachráni ma" atď.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
no tam zmizlo mrtve telo (ktore bolo zabite tym nozikom co on hodil), a ten nozik z neho spadol a este stale bol aktivny, tak zabil hraca pod nimnobody napísal:lol to je sila na prvom videu ku koncu, to ho zabila ta zbraň, čo mu spadla na hlavu?
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- Pingu1nSVK
- Nový používateľ
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
VAC aka Valve AntiCheat
- Pingu1nSVK
- Nový používateľ
Prosím Vás dájú sa niako vymazať nahrané dáta v MP???? okrem toho tokena...
Battlelog:Pingu1nSVK
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
zmaz zlozku players (okrem configov, teda ak nechces znovu nastavovat hru) a vypni steam cloud pre MW3. Zapni hru a tes sa z rank resetu...
- Pingu1nSVK
- Nový používateľ
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
free weekend
zdroj: http://www.czechgamer.com
Všichni ho hrají! Oprava: pokud zrovna nehrají konkurenční Battlefield 3, tak ho všichni hrají! Oprava: Pokud všichni nehrají něco jiného, tak ho všichni hrají! Oprava: Pokud všichni nehrají, tak ho všichni hrají! Ehm. Nějak jsme se doho zamotali. Tak to vezmeme číselně: pár milionů lidí ho prostě někdy hraje. A vy ho můžete hrát taky, tento víkend (již ode dneška) zcela zadarmo. Řeč je o multiplayeru Modern Warfare 3 a příjemné akci na Steamu. Stačí spustit klienta a v záložce se hrami naleznete Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayer. Stačí kliknout na Install, stáhnout pouhých 14GB nepříliš dokonalých textur a pařit až do neděle.
zdroj: http://www.czechgamer.com