Zdravim ludia, moc by som s tym potreboval pomoct, uz 3 roky zijem s tymto problemom , cez skype, mumlbe, alebo hocicoine ma nie je pocut, ja ostatnych ludi pocujem dobre, skusal som uz vsetko, nastavenia zvukovky, hlasitost, vsetky moznosti, co je paradoxne ked si nastavim v creative setting moznost What do you hear tak clovek na druhej strane pocuje to co ja .. zvukovku mam creative , takisto repro 7.1 creative ..vid popis...
sluchadla mam Sennheiser pc 131
tak isto to neslo ani s predoslymi Kossmi cize v tom to nie je, rozmyslam ci to nema nico docinenia s nejakym problemom v subvooferi, kedze to je vl take ustredie vsetkeho ...a vzadu v bedne ako je zvukovka je vlastne jedna volna seda diera 3 zvysne co idu od subwoofera su zapojene normalne v dierach rovnakej farby, len ten 4. jack nikde nie je
este taka vec, sluchdla mam napojene na akesi predlzene ovladanie co bolo s tymi 7.1 reprakmi, je to vlastne dialkove ovladanie na kabli kde sa ovlada hlasitist a basy a su tam 2 vstupy pre jacky cize pre jack na sluchatkach "Mikrofon" a jack "Sluchadla"
tazko radit ale skuste
Ziadny zvuk z mikrofonu
Ziadny zvuk z mikrofonu
8gb ram ddr3, nvidia 960, seasonic 400W 80+ bronze
Re: Ziadny zvuk z mikrofonu
Aký máš Windows ?
Akú máš presne kartu - SBxxxx ?
Aké ovládače máš nainštalované ? Myslím či máš najnovšiu verziu.
Skúšal si už aj alternatívne upravované ovládače , nie tie od Cretive ?
Akú máš presne kartu - SBxxxx ?
Aké ovládače máš nainštalované ? Myslím či máš najnovšiu verziu.
Skúšal si už aj alternatívne upravované ovládače , nie tie od Cretive ?