um, dovolim si nesuhlasit...kym som este pouzival leather armor, tak som mal problemy, ale iba s drakmi
teraz ako level 35 s vlastnym dragonscale armor a ebony bow a ebony war axe rozmlatim vsetko. Som dnes dal drakovi sneak attack s dykou a skoro ho to zabilo (bol to blood dragon..nechapem, preco to proti mne neda uz silnejsich)
obcas nejaky boss mi robil problem....a predtym draci, ked mali fire breath ma rozprckali na kusky, ale o to sa teraz stara trochu zacarovany armor
magiu nepouzivam (az na restoration a enchanting)
nasledovnici su len na zavadzanie a aj tak nic nebojuju
vacsinu veci davam sneak + bow (s tym lukom mam asi 105 damage, x3 je to celkom cool)
ale casto chodim aj s tou sekerkou + v lavej ruke zakladny healing spell, chcem trochu zlepsit one-handed a neda sa furt hrat ten isty styl, je to prijemne spestrenie...mozno este casom skusim aj two handed s niecim poriadnym

mam odlozenych par veci v dome.
nerobi mi problem ani dragon priest vacsinou...proste ho narushujem a usekam sekerkou (specialne to dobre funguje, ked dava firebally, pretoze ked som moc blizko, tak ich nedava, lebo by ublizil sebe)
co sa shoutov tyka, najlepsie co som zatial nasiel podla mna marked for death. vie to fakt paradne obmakcit nepriatela.
Ale proznavam, ze taki dvaja draugr deathlord + este nejaki mensi vie uz byt celkom challenge.
Tento quest aj mna prvy krat zaskocil velmi...tam po mne pustili par fireballov a hned bolo po mne, tak som sa na to vykaslal a urobil neskor.