Chcel by som sa spytat, kto ma skusenosti s menenim krytu na iPhone 4 --> daju sa niekde zakupit originalne nahradne diely (predny a zadny kryt)? Skratka aby mali tu istu kvalitu aj vizaz, ziadne napodobeniny, atd.
Ak ano, tak prosim dajte nejake blizsie info .
Taktiez ma zaujima, ci sa da vymenit aj kovova cast, co iPhone lemuje po bokoch? No predpokladam, ze to bude chciet asi aj nejaku tu zrucnost.
Vopred vdaka.
iPhone - nahradne diely
- slaviq
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 17. Apr, 2011, 00:11
Re: iPhone - nahradne diely
Macbook Pro 13" late 2013
iPhone 5S
iPhone 5S
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ja som si menil zadnu stranu za kovovy kryt - otazka 40 sekund. O zaruku neprides.
Co sa tyka bokov, treba to kompletne rozobrat do poslednej suciastky na vymenu - neodporucam ludom bez skusenosti.
Predna cast vymena okolo 45 minut prace - hlavne, ak to robis prvy krat.
Inak na co to vobec potrebujes vediet? Menit to na bielu farbu je imho hlupost plus diely, ktore su skutocne kvalitne aj nieco stoja.
Co sa tyka bokov, treba to kompletne rozobrat do poslednej suciastky na vymenu - neodporucam ludom bez skusenosti.
Predna cast vymena okolo 45 minut prace - hlavne, ak to robis prvy krat.
Inak na co to vobec potrebujes vediet? Menit to na bielu farbu je imho hlupost plus diely, ktore su skutocne kvalitne aj nieco stoja.
Spoiler: ukázať
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Pytal som sa z dovodu ak by sa ku mne dostal iPhone v obnosenom stave, to znamena s fyzickymi vadami.
Najviac ma zaujimal ten stredovy kus, co ako som si aj myslel, bude to komplikovane na vymenu. Prave tato cast ak ti padne na hranu, tak to vyzera dost zle .
Odkial si kupoval kryty?
Najviac ma zaujimal ten stredovy kus, co ako som si aj myslel, bude to komplikovane na vymenu. Prave tato cast ak ti padne na hranu, tak to vyzera dost zle .
Odkial si kupoval kryty?
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Na ten ramik sa vykasli. Original je dost drahy a trosku obiteho hlinika prezijes. Vsetko som kupil na ebay, ale kupuj len Genuine alebo OEM nahradne diely, predtym si ale over, ci podla fotiek naozaj su tymito dielmi (vela predavajucich klame). Vymenit prednu stranu asi zvladnes, len si treba dat velky pozor.
Spoiler: ukázať