Panasonic plazmy 2011
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Panasonic plazmy 2011
Tak vcera som si domou doniesol G30
a mam problem:
- ak je svetla scena tak bzuci.... ak ztmavne tak prestane... a zase na opak....
- ako velmi je to bzucanie normalne???
- jo som mal predtim LG plazmu tak ta mi tak nebzucala....
- a celkom mi to zacina vadit!
T.
a mam problem:
- ak je svetla scena tak bzuci.... ak ztmavne tak prestane... a zase na opak....
- ako velmi je to bzucanie normalne???
- jo som mal predtim LG plazmu tak ta mi tak nebzucala....
- a celkom mi to zacina vadit!
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
ja som mal doma 42g20 a bzucala dost, tak som ju vratil do 7 dni bez udania dôvodu a zobral som LG50PK350, ta nebzuci, biele sceny neblikaju takze sice cierna neni ako na g20 ale zdroj obrazu mam upc digital s cam modulom priamo v tv takze obraz je velmi dobry a ja som spokojny
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
- Toman
- VIP
- tak som volal zo servisom, vraj to je normalne... niektore kusi su tichsie, niektore bzucia
- odporucaju mi ju vratit predajcovy, takze uvidim co nato alza..., ale tusim ze s toho bude koubojka - lebo som to kupoval na firmu
T.
- odporucaju mi ju vratit predajcovy, takze uvidim co nato alza..., ale tusim ze s toho bude koubojka - lebo som to kupoval na firmu
T.
- Toman
- VIP
G30 som zrovna vratil do alzi, mam dobropis, zrejme si vyberiem nejake LCDcko!!! (ja sa sa tie peniaze z bzukotom jedovat skratka nemienim!!! nech ma maju v panasoniku radi...)
- obraz mala krasny - tam nie ocom
- ja som mal podla mna obzvlast nepodareny kusok
- bol som v nay aj v tpd kde ich mali vystavene a ziadna tak nebzucala tam bolo pocut len vetraky
Bzucanie:
- pri hudbe sa hlasitost bzucania vyrovnala hlasitosti hudby z MTV nastavenej na 8
- pri hovorenom slove sa vyrovnali zhruba pri 12/13... a bezne mam hlasitost v noci nastavenu na 15...
- ak som mal pripojeny xbox tak som sedel 1m od telky a bzucanie bolo skratka neunosne.
Vsimol som si este ze bzucanie je najviac hlasite pri uplne beznech scenach - a dalej cim je scena svetlajsia tak tym je bzucanie slabsie. - teda nerasie ale klesa!!!
Urobil som si aj seriu fotografii, rovnaku fotku som vo fotosope poupravoval - nastavil som jas od tmaveho po uplne presvetleny, tak som to nahral na klucik a pustil v telke. pri tmavych aj svetlich foto bolo bzucanie len mali, ale pri normalnich bolo NAJINTENZIVNEJSIE.
//co me este nahnevalo:
vcera vecer zena kukala Plazmu, ja som si vedla postavil stare LG, dal som si bezdrotove sluchatka Philips (IR prenos) a chcel som si UZIT nicim neruseny zvuk!! A ten panasonik mi ich rusil!! pri jasnich scenach na Panaconiku som pocul vrnenie v sluchatkach.... ja sa nehram....
- obraz mala krasny - tam nie ocom
- ja som mal podla mna obzvlast nepodareny kusok
- bol som v nay aj v tpd kde ich mali vystavene a ziadna tak nebzucala tam bolo pocut len vetraky
Bzucanie:
- pri hudbe sa hlasitost bzucania vyrovnala hlasitosti hudby z MTV nastavenej na 8
- pri hovorenom slove sa vyrovnali zhruba pri 12/13... a bezne mam hlasitost v noci nastavenu na 15...
- ak som mal pripojeny xbox tak som sedel 1m od telky a bzucanie bolo skratka neunosne.
Vsimol som si este ze bzucanie je najviac hlasite pri uplne beznech scenach - a dalej cim je scena svetlajsia tak tym je bzucanie slabsie. - teda nerasie ale klesa!!!
Urobil som si aj seriu fotografii, rovnaku fotku som vo fotosope poupravoval - nastavil som jas od tmaveho po uplne presvetleny, tak som to nahral na klucik a pustil v telke. pri tmavych aj svetlich foto bolo bzucanie len mali, ale pri normalnich bolo NAJINTENZIVNEJSIE.
//co me este nahnevalo:
vcera vecer zena kukala Plazmu, ja som si vedla postavil stare LG, dal som si bezdrotove sluchatka Philips (IR prenos) a chcel som si UZIT nicim neruseny zvuk!! A ten panasonik mi ich rusil!! pri jasnich scenach na Panaconiku som pocul vrnenie v sluchatkach.... ja sa nehram....
- Mirecba32
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
ked som uz, uz bol nalomeny kupit telku, behal som po obchodoch a pocuval bzucanie, si viete predstavit, ako na mna pozerali. Skoda ze si uz nepamatam, ktore TV vysli najlepsie ( nebol to Panak), ale nakoniec som si zohnal za par drobnych vacsie LCD ZR30w a pockam do dalsich vianoc.
Na to bzucanie -piskanie som dost alergicky a naviac v obyvaku by sa mi to asi pekne ozyvalo.
Na to bzucanie -piskanie som dost alergicky a naviac v obyvaku by sa mi to asi pekne ozyvalo.
- Toman
- VIP
tak nakoniec som zobral dalsiu G30 a: ...... "bzuci"!!!!
- bzuci ale vyrazne menej!!! (asi tak 1/2 az 1/3 z povodneho bzukotu)
- a nebzuci na vysokej frekvencii ako ta moja prva (ako ked mi okolo hlavi leti komar)
- novy kus bzuci takym hlbokym bzukotom (ovela prijemnejsim pre ucho)
- v noci pri vypnutom volume ho registrujem tak do 2 metrou od TV
- a kedze sedim 3m od telky je to premna akceptovatelne
Zaver:
- v Panasonuku su SLENDRIJANI ak su schopny poslat k zakaznikovy bzuciacu plazmu - som presveceny ze velmi dobre vedia ze maju lepsie a horsie kusi - a k zakaznikovy sa dostanu za rovnaku cenu oby dva.
- dufaju ze im ju zakaznik nevrati!
- a preto im ich treba VRACAT!!!!! - doftedy pokial nedostanete lepsi kus.
T.
- bzuci ale vyrazne menej!!! (asi tak 1/2 az 1/3 z povodneho bzukotu)
- a nebzuci na vysokej frekvencii ako ta moja prva (ako ked mi okolo hlavi leti komar)
- novy kus bzuci takym hlbokym bzukotom (ovela prijemnejsim pre ucho)
- v noci pri vypnutom volume ho registrujem tak do 2 metrou od TV
- a kedze sedim 3m od telky je to premna akceptovatelne
Zaver:
- v Panasonuku su SLENDRIJANI ak su schopny poslat k zakaznikovy bzuciacu plazmu - som presveceny ze velmi dobre vedia ze maju lepsie a horsie kusi - a k zakaznikovy sa dostanu za rovnaku cenu oby dva.
- dufaju ze im ju zakaznik nevrati!
- a preto im ich treba VRACAT!!!!! - doftedy pokial nedostanete lepsi kus.
T.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Podla mna by mali pridat zakon, ze taka a taka elektronika nema co bzucat nad xxdB. Napr aj lcd monitory casto bzucia pri znizenom jase, jeden samsung mi dokonca vratili surovo z servisneho strediska, ze nic nepoculi a to som im pisal ze bzuci pri znizenom jase. Monas sa mi vratil s resetovanym nastavenim na 100% jasu...
Podla mna urcite bzucia aj niektore kusy lcd tv, ale nekupujem tak neviem.
Inak mne tiez S20 bzuci ked je uplne ticho
Podla mna urcite bzucia aj niektore kusy lcd tv, ale nekupujem tak neviem.
Inak mne tiez S20 bzuci ked je uplne ticho
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Pani, prosim pokračovať v nejakej inej, ergo, novej téme s vhodnejším názvom.
- (Panasonic plazmy 2011) sú už vydané == žiadna špekulácia.
- už onedlho bude rok 2012.
s pozdravom, crux.
- Toman
- VIP
hm...
- tak len mala bodka na zaver, Telkac prave kompletne ZDECHOL!
- zapol som ho, za 2 sekunky v nom zapraskalo a zhasol
- akurat cervena dioda z predu 7x po zebe zablika - hlasi nejaky error
- tak len mala bodka na zaver, Telkac prave kompletne ZDECHOL!
- zapol som ho, za 2 sekunky v nom zapraskalo a zhasol
- akurat cervena dioda z predu 7x po zebe zablika - hlasi nejaky error
BLINKS PROBLEM MALFUNCTIONING PART
============================================================ ===========
1 blink STV 5v sense DG Board
2 blinks 15v SOS D Board
3 blinks 3.3v SOS D Board
4 blinks Power SOS P Board
5 blinks 5v SOS D Board
6 blinks Driver SOS 1 SU / SD / SC Boards
(SC energy recovery circuit)
7 blinks Driver SOS 2 SU / SD / SS Boards
(SC floating voltage area)
8 blinks Driver SOS 3 SS Board
(SS energy recovery circuit)
9 blinks Panel Config. SOS
10 blinks Sub 5v SOS / Main 3v SOS DG Board
DTV 9v SOS / Tuner Power SOS
11 blinks Fan SOS PB Board
12 blinks Sound SOS H Board
13 blinks Communication error DG Board
with IC8001 (Pesks Lite 2)
ja mam S30 a vobec aleze vobec mi nebzucala asi 7 mesiacov. Potom sme sa prestahovali a momentalne ju mame len tak provizorne pri okne a jeden den som ju vecer po celom dni vypol a vyvetral v izbe ( otvoril okno a vonku volo asi 5 stupnov ) No a ked som ju rano zapol tak bzzzzZZZZzzzzzz a ze dost ako pisal Toman tak cca 10tka hlasitost najviac pocujuca pri bielej ....