SSD Disky
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: SSD Disky
takze nieco taketo je v pohode?: http://www.alza.sk/corsair-force-gt-ser ... 260025.htm
jj presne taky, resp. kludne aj 60GB, ak na to nebudes instalovat hry, davat tony fotiek, hudby atd. tak ho nemas velku sancu zaplnit
ja som nemal s GT ziaden problem odkedy vysiel update pre firefox, kazdopadne SSD uz nechcem vo svojej zostave, aj to co mam planujem predat, len mi teraz netreba grose tak ho mam este stale vylozene na policke no v blizkej dobe poputuje niekam precKyselinka napísal:To sa mylis, netreba. Raz zoptimalizujes a je pokoj. Potom uz len uzivasGeralt napísal:s tymi SSD stale treba ako v rukavickach zaobchadzat
Pri GT (neviem ci aj pri Force3) je uz vydany novy FW, ktory riesi viacero problemov s BSOD, no ci je to uz konecna, to neviem.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
to povedal kto s tými rukavičkamiGeralt napísal:podla mna radsej Force GT, ma lepsie synchronne pamätove moduly a dalej je na mieste otazka ci vyuzijes 120GB, ci by nestacilo aj 60GB..ja som tiez najprv kupil 120GB a potom som sa uvedomil, ze sak mi staci aj 60GB (no a teraz ho ani nepouzivam len zapada prachom, nakolko s tymi SSD stale treba ako v rukavickach zaobchadzat, optimalizovat atd. aby mali dlhsiu zivotnost, takze som sa vratil k obycajnemu HDD a nemusim riesit blbosti, ale ak chces SSD tak ber urcite so synchronimy modulmi
myslím že sa to preháňa a ak mám SSD šetriť neni mi ani treba potom
osobne si myslím že sa to preháňa , SSD treba normálne používať a nie riešiť životnosť alebo podobné blbinky pretože ich riešenie je skorej tvoja voľba ako že by si musel
Spoiler: ukázať
ake mas sdd doma?Geralt napísal:ja som nemal s GT ziaden problem odkedy vysiel update pre firefox, kazdopadne SSD uz nechcem vo svojej zostave, aj to co mam planujem predat, len mi teraz netreba grose tak ho mam este stale vylozene na policke no v blizkej dobe poputuje niekam prec
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16 GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Sony WH-1000XM4 | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- hulo92
- Pokročilý používateľ
takze mne nikdo neporadi?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Zober Crucial 128GB, je to istota
- hulo92
- Pokročilý používateľ
lenze hodne nad moj rozpocet... aky je ten corsair?
Corsair Force GT 60GBmarduk napísal:ake mas sdd doma?Geralt napísal:ja som nemal s GT ziaden problem odkedy vysiel update pre firefox, kazdopadne SSD uz nechcem vo svojej zostave, aj to co mam planujem predat, len mi teraz netreba grose tak ho mam este stale vylozene na policke no v blizkej dobe poputuje niekam prec
zober samsung 830hulo92 napísal:lenze hodne nad moj rozpocet... aky je ten corsair?
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16 GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Sony WH-1000XM4 | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ad GT ani v testoch extrémne neviniká a v celkovom pohľade je jeho výkon na nerozoznanie od nornálneho Force3
už len to že je cenovo +- na úrovni normálneho SSD niečo naznačuje, ak by bol taký uber určite si nechajú zaň zaplatiť ale aj muselo byť jasné že hned prvý test ukáže že jeho výkon sa moc od normálneho Force3 nelíši
jop samsung vyzerá dobre
už len to že je cenovo +- na úrovni normálneho SSD niečo naznačuje, ak by bol taký uber určite si nechajú zaň zaplatiť ale aj muselo byť jasné že hned prvý test ukáže že jeho výkon sa moc od normálneho Force3 nelíši
jop samsung vyzerá dobre
Spoiler: ukázať
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
suhlasim. ja odkedy mam ssd pracujem s nim ako s obycajnym diskom. jedine dve veci co som vypol bol bod obnovy a planovana defragmentacia. ale to som ale robil aj pri hdd. dokonca som nan nainstaloval aj wamp localhost server a webky (+databazy) mam ulozene na nom. takze to je neustale ukladanie malych suborov, refresh prehliadaca..dexter napísal:myslím že sa to preháňa a ak mám SSD šetriť neni mi ani treba potom osobne si myslím že sa to preháňa , SSD treba normálne používať a nie riešiť životnosť alebo podobné blbinky ...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
aj ten je dost drahy, najmenej som nasiel 174 eur...marduk napísal:zober samsung 830hulo92 napísal:lenze hodne nad moj rozpocet... aky je ten corsair?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Pekna praca Gudas, normalne uvazujem ci mojmu Crucialu nedokupim tohto, ale 1280GB, kamarata